Συγχαρητήρια Περιφερειάρχη στους πρωταθλητές του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ζίου Ζίτσου.

 Με τις αθλήτριες και τους αθλητές που κατέκτησαν χρυσά, ασημένια και χάλκινα μετάλλια στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ΖίουΖίτσου συναντήθηκε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης παρόντος του Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού Γιώργου Πιτσούλη.


Συγκεκριμένα ο Περιφερειάρχης και ο Αντιπεριφερειάρχης υποδέχτηκαν τους προπονητές και τους διακριθέντες αθλητές που προέρχονται από σχολές του Ηρακλείου, Βερικοκίδη Αικατερίνη ( 1η θέση), Καλλιγιαννάκη Αντωνία (1η θέση), Ψυλλάκη Σοφία (3η θέση), Ριζάκη Βασιλική (5η θέση),  Ριζάκη Μαρία Καλλιόπη (7η θέση), Ιωάννη Zαϊμάκη (7η θέση),  Αλέξανδρο Zαϊμάκη(προπονητή) και Γιώργου Zαϊμάκη (προπονητή).


Ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης καλωσορίζοντας τα μέλη της εθνικής μας ομάδας, τους συνεχάρη για τις διακρίσεις τους επισημαίνοντας ότι η Περιφέρεια Κρήτη αγκαλιάζει τον αθλητισμό, ενισχύει το ευ αγωνίζεσθε και την ευγενή άμιλλα. Επίσης ευχήθηκε στους αθλητές νέες επιτυχίες και στο μέλλον, όπως επίσης καλή πρόοδο στις σπουδές τους.


Από την πλευρά του ΑντιπεριφερειάρχηςΑθλητισμού Γιώργος Πιτσούλης συνεχάρη τους αθλητές και τους προπονητές για τις διακρίσεις τους. Αποτελείτε παράδειγμα και έμπνευση για τους νέους, είπε ο κ.Πιτσούλης απευθυνόμενος στους αθλητές.

Οι προπονητές ανέφεραν: « Οι αθλήτριες και οι αθλητές μας, γέμισαν με υπερηφάνεια την Ελλάδα και την Κρήτη. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη και τον ΑντιπεριφερειάρχηΑθλητισμού Γιώργο Πιτσούλη για τη βοήθεια και τη στήριξή τους».

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........