Έτσι ΒΟΥΛΙΑΞΕ το Γάζι για το Δήμαρχο Μενέλαο Μποκέα! Δυναμικό βίντεο από τη μεγαλειώδη συμμετοχή στην κεντρική εκδήλωση της παράταξης «Το Μαλεβίζι Μπορεί!»

 «Παλμός, δυναμική και πάθος! Σας ευχαριστούμε για τη δυναμική σας συμμετοχή! Είστε εσείς που στείλατε μήνυμα νίκης! Μήνυμα να συνεχίσουμε καθαρά, δυνατά, ψηλά»!


Με αυτά τα λόγια και ένα δυναμικό βίντεο μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας και επικεφαλής της παράταξης «Το Μαλεβίζι Μπορεί» ευχαρίστησε ξανά τις χιλιάδες κόσμου που κατέκλεισαν την πλατεία Μιχ. Κατσαμάνη, συμμετέχοντας στην ανοιχτή κεντρική προεκλογική εκδήλωση της παράταξης στο Γάζι.

Ήταν μια μεγαλειώδης συγκέντρωση, με τον κόσμο να «βουλιάζει» την κεντρική πλατεία του Γαζίου, καταχειροκροτώντας το Δήμαρχο Μενέλαο Μποκέα σε μια βραδιά που τα είχε όλα: παλμό, πάθος, ενθουσιασμό, δυναμική και πάνω από όλα συμμετοχή.

Παρακολουθείστε τα στιγμιότυπα από τη βραδιά της κεντρικής προεκλογικής εκδήλωσης παρουσίασης του έργου, του προγράμματος και της ομάδας «Το Μαλεβίζι 

Μπορεί» εδώ: https://youtu.be/bYn3NN6bL1Q?si=8uTcbxQdjFOMabSw

και από τη σελίδα του Μενέλαου Μποκέα στο Facebook: https://fb.watch/njQTXGFWdS/

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........