Περιοδεία της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο ΠΑΓΝΗ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Home Top Ad

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2023

Περιοδεία της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο ΠΑΓΝΗ

 Στο ΠΑΓΝΗ περιόδευσε, την Τετάρτη 12 Σεπτέμβρη, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» Αλέκος Μαρινάκης, μαζί με τους υποψήφιους Δημάρχους Ηρακλείου και Μαλεβιζίου, Δημήτρη Δουλουφάκη και Δημόκριτο Σαλούστρο αντίστοιχα.


Στο πολυμελές κλιμάκιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» συμμετείχαν η Βλαττά Χαρά, υποψήφια δημοτικός σύμβουλος του δήμου Μαλεβιζίου και ο Χουστουλάκης Μιχάλης, νυν δημοτικός σύμβουλος Μαλεβιζίου και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος.Επίσης, υγειονομικοί που είναι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» (Χόνδρος Νίκος, συνταξιούχος γιατρός του Βενιζέλειου) και άλλοι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι που είναι εργαζόμενοι στο ΠΑΓΝΗ (Βλαττά Μαρίνα, Κούδας Βασίλης, Τζαβάρα Νάνσυ, Γόντικα Ιωάννα, Παπαγιαννάκη Δέσποινα). Συμμετείχαν και οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Βρύσαλης Δημήτρης - Πρόεδρος Σωματείου ΠΑΓΝΗ, Μπέτση Ράνια - μέλος ΔΣ Σωματείου ΠΑΓΝΗ και Δαλέζιος Γιάννης- Αναπληρωτής Καθηγητής Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Κρήτης.


Το κλιμάκιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» περιόδευσε στο Νοσοκομείο, όπου συνομίλησε με τους εργαζόμενους. Από τη συζήτηση αναδείχθηκαν τα οξυμένα προβλήματα του Νοσοκομείου, τα οποία κύριους αποδέχτες έχουν τους ασθενείς και τους εργαζόμενους.


Ο Αλέκος Μαρινάκης τόνισε ότι οι εκλεγμένοι περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» υπερασπίζονται τα συμφέροντα και τα δικαιώματα εργαζόμενων και ασθενών. Μάλιστα, στο Περιφερειακό Συμβούλιο είναι πολύ συχνές οι παρεμβάσεις της «Λαϊκής Συσπείρωσης» για τα οξυμένα προβλήματα στα Νοσοκομεία και στα Κέντρα Υγείας της Κρήτης. Η «Λαϊκή Συσπείρωση» φέρνει τη φωνή των υγειονομικών στις συνεδριάσεις του περιφερειακού συμβουλίου και στηρίζει τα αιτήματά τους και τις διεκδικήσεις τους για ένα δημόσιο δωρεάν σύστημα υγείας για όλους.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης της «Λαϊκής Συσπείρωσης» αναφέρθηκε και στη στάση της πλειοψηφίας του περιφερειακού συμβουλίου ΠΑΣΟΚ- ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ που στηρίζει την «ανθυγιεινή» πολιτική της σημερινής κυβέρνησης, όπως και των προηγούμενων κυβερνήσεων, στον τομέα της Υγείας. Υπενθύμισε ότι πρόσφατα καταψήφισαν ψήφισμα της «Λαϊκής Συσπείρωσης» που έβαζε τα αιτήματα των Σωματείων των εργαζόμενων σε ΚΥ και Νοσοκομεία του νησιού, για τους ασθενείς και τα εργασιακά ζητήματα των υγειονομικών. Αυτή η στάση, επεσήμανε ο Αλέκος Μαρινάκης, ανέδειξε ακόμη περισσότερο την προσήλωση της συνδιοίκησης ΠΑΣΟΚ- ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ στην περιφέρεια στα συμφέροντα των λίγων, σε βάρος των αναγκών του λαού της Κρήτης, ενώ προσφέρεται για χρήσιμα συμπεράσματα και για τις εκλογές του Οκτώβρη σε δήμους και περιφέρεια.


Ο υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου, Δημήτρης Δουλουφάκης, υπογράμμισε ότι η «Λαϊκή Συσπείρωση» είναι απέναντι στη λογική ότι οι υπηρεσίες Υγείας αποτελούν «κόστος» και ανέφερε ότι όπου υπάρχει πρόβλημα οι εκλεγμένοι με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» μπαίνουν μπροστά, προκειμένου να διεκδικήσουν λύσεις με γνώμονα πάντοτε την κάλυψη των λαϊκών αναγκών. Ακόμη τόνισε ότι μόνο η «Λαϊκή Συσπείρωση» έχει φέρει στο Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου το σοβαρό ζήτημα που υπάρχει με την υδροδότηση του ΠΑΓΝΗ, καθώς η δημοτική επιχείρηση χρεώνει με οικιακό τιμολόγιο το μεγαλύτερο δημόσιο νοσοκομείο στο νησί.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Μαλεβιζίου, Δημόκριτος Σαλούστρος, αναφέρθηκε στην ανύπαρκτη διασύνδεση των περιοχών του Δήμου Μαλεβιζίου για τη μετακίνηση εργαζόμενων και ασθενών. Για τις αντιλαϊκές προτεραιότητες της Δημοτικής Αρχής Μαλεβιζίου είναι αποκαλυπτικό, είπε, το ότι ιεράρχησε ψηλότερα την κατασκευή προβλήτας γιοτ από το ζήτημα της μετακίνησης των δημοτών της, από και προς το ΠΑΓΝΗ, όπως και από το ζήτημα της συντήρησης των σχολικών κτηρίων.


Το κλιμάκιο πραγματοποίησε, επίσης, συνάντηση με το Σωματείο Εργαζομένων του ΠΑΓΝΗ και τη Διοίκηση, με θέμα τα σοβαρά προβλήματα και τις ανάγκες του Νοσοκομείου .


Τέλος, οι υποψήφιοι κάλεσαν τους εργαζόμενους να αξιοποιήσουν την πείρα τους και να στηρίξουν τα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης», για να εκλεγούν περισσότεροι αγωνιστές δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι, που θα είναι δίπλα στον λαό και τους αγώνες του και όχι χειροκροτητές της αντιλαϊκής κυβερνητικής πολιτικής!


Υγειονομικοί του ΠΑΓΝΗ που είναι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» :


· ΒΡΥΣΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΑΓΝΗ, ΜΕΛΟΣ ΓΣ ΠΟΕΔΗΝ, ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΜΕ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΡΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ.


· ΚΑΛΙΑΦΕΝΤΑΚΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΗ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ, ΜΕΛΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΑΓΝΗ, ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΡΗΤΗΣ ΣΕ ΠΕ ΡΕΘΥΜΝΟΥ


· ΜΠΕΤΣΗ ΓΡΗΓΟΡΙΑ ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΟΣ, ΜΕΛΟΣ ΔΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΠΑΓΝΗ, ΜΕΛΟΣ ΕΝΩΣΗΣ ΙΑΤΡΩΝ ΕΣΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, ΜΕΛΟΣ ΓΣ ΟΕΝΓΕ, ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΡΗΤΗΣ ΣΕ ΠΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ


· ΠΑΝΤΕΡΗ ΜΑΡΙΑ ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ ΤΕΠ, ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΡΗΤΗΣ ΣΕ ΠΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ


· ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΗ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ, ΜΕΛΟΣ ΤΡΙΜΕΛΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΙΑΤΡΩΝ ΕΣΥ ΠΑΓΝΗ, ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΡΗΤΗΣ ΣΕ ΠΕ ΡΕΘΥΜΝΟΥ


Υγειονομικοί του ΠΑΓΝΗ υποψήφιοι Δημοτικοί – Κοινοτικοί Σύμβουλοι με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» :


· ΑΛΜΑΝΙ ΜΑΧΜΟΥΤ ΕΡΓΑΤΗΣ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΓΑΖΙΟΥ


· ΒΛΑΤΤΑ ΜΑΡΙΝΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΠΑΓΝΗ, ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ


· ΓΟΝΤΙΚΑ ΙΩΑΝΝΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΣ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ, ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ


· ΔΙΑΚΑΚΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΗ ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ, ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ


· ΕΛ ΑΚΛΕΧ ΜΟΧΑΜΑΤ ΡΑΔΙΟΛΟΓΟΣ-ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΟΣ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ


· ΚΟΥΔΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ, ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΣΥ, ΜΕΛΟΣ ΔΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΠΑΓΝΗ, ΔΣ ΕΝΩΣΗΣ ΙΑΤΡΩΝ ΕΣΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΔΣ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ


· ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ


· ΚΟΝΤΟΠΟΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΕΠΙΚ. ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΑΓΓΕΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ


· ΜΑΝΟΥΣΑΚΗ ΝΙΚΗ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ, ΑΝ. ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΡΙΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ/ΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ 7ΗΣ ΥΠΕ, ΜΕΛΟΣ ΔΣ ΕΝΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ 3ου ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ


· ΜΑΡΑΓΚΟΥ ΣΕΒΑΣΤΗ- ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΗ ΝΕΦΡΟΛΟΓΙΑΣ, ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ


· ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ, ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕΛΑΜΠΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΡΕΘΥΜΝΗΣ


· ΠΟΛΥΧΡΟΝΑΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗ, ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΒΟΥΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ


· ΣΜΥΡΛΑΚΗ ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ-ΕΜΦΑΝΙΣΤΩΝ, ΜΕΛΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΠΑΓΝΗ, ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΧΑΝΙΩΝ


· ΤΖΑΒΑΡΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑ-ΕΛΕΝΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ, ΜΕΛΟΣ ΔΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΠΑΓΝΗ, ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

......... .........
ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΑΣ