Σύλληψη ενός ατόμου στο Ρέθυμνο για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και παραβάσεις όπλων

 Συνελήφθη ένα άτομο στο Ρέθυμνο για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και παραβάσεις νομοθεσίας περί όπλων . Οι αστυνομικοί κατάσχεσαν περισσότερα από 1,5 κιλό κάνναβης και 14 δενδρύλλια κάνναβης.


Η σύλληψη έγινε σε περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου και σχηματίστηκε σχετική δικογραφία σε βάρος ενός ακόμη, που αναζητείται.




 Με την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων που περιήλθαν στο Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνης και στο Τμήμα Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μυλοποτάμου, οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε συντονισμένη επιχείρηση, κατά τη διάρκεια της οποίας πραγματοποιήθηκαν έρευνες στις οικίες και σε ποιμνιοστάσιο που διατηρούν οι δύο συγκεκριμένοι άνδρες όπου βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν: 14 δενδρύλλια κάνναβης οποία καλλιεργούνταν επιμελώς ύψους 4 μέτρων, 1 κιλό και 657 γραμμάρια κάνναβης, 7 κορμοί-στελέχη εκριζωμένων δενδρυλλίων κάνναβης, 164 γραμμαρίων υπολείμματα στελεχών-φυτικά αποσπάσματα δενδρυλλίων κάνναβης, 2 πιστόλια, 2 κυνηγετικά όπλα, φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και ένα κινητό τηλέφωνο.



Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης.

ΑΠΕ ΜΠΕ

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........