Πρωτοβουλία της Μαρίας Καναβάκη για συνάντηση με τους εμπόρους της Λεωφόρου Καλοκαιρινού - Κρήτη πόλεις και χωριά

Home Top Ad

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023

Πρωτοβουλία της Μαρίας Καναβάκη για συνάντηση με τους εμπόρους της Λεωφόρου Καλοκαιρινού

 Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι επισκέψεις της υποψήφιας Δημάρχου Ηρακλείου, Μαρίας Καναβάκη, στις γειτονιές και τις συνοικίες, σε όλη την έκταση του Δήμου Ηρακλείου.


Η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Ηράκλειο Για Σένα", μαζί με  υποψήφιους συμβούλους της, συνάντησε καταστηματάρχες, στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου, και συζήτησε μαζί τους για θέματα λειτουργίας της αγοράς που επηρεάζονται από τις υπηρεσίες του Δήμου.Για όλα αυτά τα ζητήματα, η κ. Καναβάκη πήρε πρωτοβουλία, ζητώντας συνάντηση, το συντομότερο, με τους εμπόρους ενός από τους πιο κεντρικούς δρόμους της πόλης, της λεωφόρου Καλοκαιρινού και αναμένει την απάντησή τους, ώστε να οριστεί ραντεβού.

Η υποψήφια Δήμαρχος γνωρίζει καλά τα προβλήματα της περιοχής από την πολυετή ενασχόληση της με τον Δήμο Ηρακλείου, κάτι που οι καταστηματάρχες αναγνώρισαν, εκφράζοντας την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό της , με την ελπίδα να υπάρξουν ουσιαστικές αλλαγές που θα βελτιώσουν την καθημερινότητά τους και θα τονώσουν την αγοραστική κίνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

......... .........
......... .........
ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΑΣ