Επίσκεψη του νεοεκλεγέντος Δημάρχου Ιεράπετρας κ. Εμμαν. Φραγκούληστον Σεβ. Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλο - Κρήτη πόλεις και χωριά

Home Top Ad

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2023

Επίσκεψη του νεοεκλεγέντος Δημάρχου Ιεράπετρας κ. Εμμαν. Φραγκούληστον Σεβ. Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλο

 Τον Σεβ. Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλο επισκέφθηκε το πρωΐ της Πέμπτης 19 Οκτωβρίου 2023, στο γραφείο του, ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Εμμανουήλ Φραγκούλης, συνοδευόμενος από εκλεγέντες Δημοτικούς Συμβούλους και υποψηφίους του εκλογικού συνδυασμού του «Ιεράπετρα - Μαζί για τον τόπο μας».


Κατά τη διάρκεια της εθιμοτυπικής επίσκεψής του στον Σεβασμιώτατο ο κ. Φραγκούλης αναφέρθηκε σε αδρές γραμμές στους στόχους και το όραμά του για τον Δήμο Ιεράπετρας και ζήτησε την αρχιερατική του ευχή και ευλογία. Επιπλέον,  επεσήμανε το πνευματικό, πολιτιστικό, κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο της Ιεράς Μητροπόλεως και την πολύπλευρη προσφορά της στην τοπική κοινωνία, και διαβεβαίωσε ότι η νέα Δημοτική Αρχή θα συνεχίσει αλλά και θα ενισχύσει περαιτέρω την αγαστή συνεργασία με την Τοπική Εκκλησία προς όφελος του λαού της Ιεράπετρας.


Ο Σεβ. Μητροπολίτης κ. Κύριλλος αντιφώνησε κατάλληλα τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Ιεράπετρας και αφού τον συνεχάρη για την εκλογή του, ευχήθηκε σε αυτόν και τους συνεργάτες του γόνιμη και δημιουργική θητεία για την ανάπτυξη και την πρόοδο του τόπου μας, και να έχουν πλούσια την ευλογία και τον φωτισμό του Θεού στα καθήκοντά τους, που θα αναλάβουν από 1.1.2024.


Επίσης, ο Σεβασμιώτατος διαβεβαίωσε ότι η Τοπική Εκκλησία θα συνεχίσει να καλλιεργεί το κλίμα γόνιμης συνεργασίας, αμοιβαίου σεβασμού και συναντίληψης με τον Δήμο Ιεράπετρας και όλους τους Φορείς του τόπου, και θα είναι θερμός συμπαραστάτης σε κάθε καλό έργο, όπως πάντοτε έπραττε, επ’ ωφελεία του φιλοπροόδου λαού της ευρύτερης περιοχής της Ιεράπετρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2023
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΚΡΗΤΗ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΣΜΟΣ