Συνεχίζονται οι συναντήσεις προετοιμασίας και ενημέρωσης του Αλέξη Καλοκαιρινού με εκπροσώπους φορέων και αρχών - Κρήτη πόλεις και χωριά

Home Top Ad

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2023

Συνεχίζονται οι συναντήσεις προετοιμασίας και ενημέρωσης του Αλέξη Καλοκαιρινού με εκπροσώπους φορέων και αρχών

 Χρηματοδοτικά προγράμματα, πολιτική προστασία, κυκλοφοριακό, τουριστική ανάπτυξη, εμπορική δραστηριότητα και αξιοποίηση μνημείων στο προσκήνιο


Συνεχίζονται αδιάκοπα οι συναντήσεις ενημέρωσης και προετοιμασίας του εκλεγμένου Δημάρχου Ηρακλείου Αλέξη Καλοκαιρινού με εκπροσώπους φορέων και αρχών που σχετίζονται με ζητήματα του Δήμου Ηρακλείου.


Στο πλαίσιο αυτό, την τρέχουσα εβδομάδα, ο Αλέξης Καλοκαιρινός πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας με τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη, συζητώντας λεπτομέρειες της συνεργασίας της Περιφέρειας Κρήτης και του Δήμου Ηρακλείου, με έμφαση στα θέματα που αφορούν στην αξιοποίηση Ευρωπαϊκών πόρων, χρηματοδοτήσεων μέσω του ΕΣΠΑ, του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων και άλλων Εθνικών Πόρων.Επίσης, ο Αλέξης Καλοκαιρινός συναντήθηκε με τον Αντιδήμαρχο Δημοτικής Αστυνομίας, Πολιτικής Προστασίας & Ρύθμισης Εμπορικών Δραστηριοτήτων Μαρίνο Παττακό, καθώς και με τον Πρόεδρο Μύρων Βλατάκη και τα μέλη του Δ.Σ. του Συνδέσμου Τουριστικών & Ταξιδιωτικών Γραφείων Κρήτης. 

Παράλληλα, συμμετείχε σε ευρεία σύσκεψη παρουσία του Σεβασμιότατου Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ.κ. Ευγενίου και τη συμμετοχή εκπροσώπων κι άλλων φορέων, την οποία συγκάλεσε η ενορία του Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Λιμένος Ηρακλείου, με θέμα την περαιτέρω ανάδειξη και αξιοποίηση του Ναού του Αγίου Πέτρου των Δομινικανών.

«Η προετοιμασία μας συνεχίζεται αδιάληπτα, με στόχο τη δημιουργία των προϋποθέσεων που θα μας οδηγήσουν στο να μην χαθεί ούτε μια ημέρα από την ανάληψη των καθηκόντων μας την 1η Ιανουαρίου» αναφέρει σε δήλωσή του ο Αλέξης Καλοκαιρινός, τονίζοντας: «Με στόχο να εμβαθύνουμε στους επί μέρους τομείς του προγράμματος της παράταξής μας Δικαίωμα στην Πόλη και να εστιάσουμε στις λύσεις που θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής και την καθημερινότητα των κατοίκων και των επισκεπτών του Δήμου μας.».

Οι ενημερωτικές συναντήσεις του εκλεγμένου Δημάρχου Ηρακλείου Αλέξη Καλοκαιρινού με Αντιδημάρχους, Προέδρους Δημοτικών Οργανισμών, υπηρεσιακά στελέχη του Δήμου και εκπροσώπους φορέων και αρχών, συνεχίζονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2023
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΚΡΗΤΗ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΣΜΟΣ