Κυκλοφόρησε το πρώτο βιβλίο του Χάρη Μωραίτη με τίτλο Τ αναστορήματα του νού και της ψυχής η μάχη

Κυκλοφόρησε το πρώτο βιβλίο του Χάρη Μωραίτη με τίτλο Τ αναστορήματα του νού και της ψυχής η μάχη.

Ο Χάρης Μωραίτης ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας, το γελαστό παιδί με την γνήσια Κρητική ψυχή με την γνήσια Κρητική φωνή, που καλοσωρίζει τον συνάνθρωπο και τον κάνει πάντα δικό του με το χαμόγελο του.


Ευτύχησα και τον έσμιξα στο διάβα της ζωής, σηκώσαμε ένα ποτήρι κρασί, ανταλάξαμε όμορφα λόγια που πηγάζουν απο την αγάπη μας για τα κοινά.


Μεγάλωσε και αναθράφηκε στοΤεφέλι. Ένα ορεινό χωριό  στη μέση της Κρήτης. Τα βιώματά του, τα παιδικά μου παιχνίδια και οι εικόνες του, ξεκίνησαν από τα γραφικά στενά του παλιού χωριού, ως το βουνό Παραθάμνα.


Σε εκείνο το βουνό, στο ξωκλήσι της Αγίας Παρασκευής, έγραψε τον πρώτο μου στίχο.
Από τότε, ποτάμια ρέουν μέσα του τα όνειρα και οι στίχοι. 
Οι άνθρωποι του χωριού απλοί, αυθόρμητοι και φιλόξενοι. Όπως αναφέρει ο ίδιος - Νιώθω ότι από όλους έχω κάτι πάρει. Μα το πιο σημαντικό που πήρα, είναι η ανθρωπιά και η αξιοπρέπεια.
Μεγαλώνοντας απέκτησα ένα υπέροχο γιο, που άλλαξε όλο το σύμπαν του δικού μου κόσμου.
Είδα τη ζωή και την έκφραση μου να αλλάζει και να πιάνει τα διάπαντά μου!
Από τον δικό μου κόσμο λοιπόν, ξεκινά και τελειώνει το ταξίδι αυτού του βιβλίου.Εύχομαι να είναι απολαυστικό για όλους εσάς που το κρατάτε στα χέρια σας...

Με εκτίμηση,
Χάρης ΜωραΐτηςΟ κύριος Νίκος Τζιρτζιλάκης Ραδιοφωνικός παραγωγός
Πτ. Πολιτικός μηχανικός, ανέφερε για το βιβλίο


Αγαπητέ αναγνώστη, το βιβλίο που κρατάς στα χέρια σου,
είναι ένας ύμνος στις ανθρώπινες αξίες και στο ύψιστο δώρο που λέγεται «ζωή».

Μέσα από τις σκέψεις και την ματιά του νέου αυτού
αξιέπαινου στιχουργού, σίγουρα θα προβληματίστηκες για
θέματα ανθρώπινα, θα ταξίδεψες σε ήθη και αξίες μιας άλλης εποχής και θα αναρωτήθηκες λίγο παραπάνω για την δική σου ματιά στον κόσμο. Χάρη, σε ευχαριστούμε για αυτό το πολύτιμο, πρώτο στιχουργικό σου έργο.


Εύχομαι να ακολουθήσουν πολλά ακόμη, που να ευωδιάζουν ανθρωπιά και να προκαλούν αληθινά συναισθήματα, όπως ετούτο.ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........