Ημερίδα διαβούλευσης επί των προτάσεων της Ειδικής Περιβαλλοντικής Μελέτης για τις περιοχές του Δικτύου Natura 2000 των Περιφερειακών Ενοτήτων Χανίων και Ρεθύμνου (μέρους) - Κρήτη πόλεις και χωριά

Home Top Ad

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2023

Ημερίδα διαβούλευσης επί των προτάσεων της Ειδικής Περιβαλλοντικής Μελέτης για τις περιοχές του Δικτύου Natura 2000 των Περιφερειακών Ενοτήτων Χανίων και Ρεθύμνου (μέρους)

 Την Τρίτη, 31 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 11:00 π.μ., θα πραγματοποιηθεί στα Χανιά, στην Αίθουσα του Κέντρου Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου (ΚΑΜ) - Ακτή Ενώσεως, Πλατεία Γεώργου Κατεχάκη, διαβούλευση παρουσίασης / ενημέρωσης, στο πλαίσιο του έργου «Εκπόνηση Ειδικών Περιβαλλοντικών Μελετών (ΕΠΜ), Σύνταξη Προεδρικών Διαταγμάτων Προστασίας και Σχεδίων Διαχείρισης για τις Περιοχές του Δικτύου Natura 2000».


Η ημερίδα διοργανώνεται από την ΟΙΚΟΜ Μελετητική Περιβάλλοντος, Ανάδοχο Εταιρεία της Μελέτης, ενώ στην Ομάδα Έργου συμμετέχουν επίσης το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης, το Πανεπιστήμιο Πατρών, η MADE Consultants, το ΕΛ.ΚΕ.ΘΕ - Ελληνικό Κέντρο Θαλάσσιων Ερευνών, η ΑΝΕΛΙΞΙΣ Σύμβουλοι Ανάπτυξης Α.Ε. και άλλοι Eιδικοί Επιστήμονες. 


Η ημερίδα στοχεύει στην ενημέρωση όλων των ενδιαφερόμενων μερών, αναφορικά με τα αποτελέσματα της Ειδικής Περιβαλλοντικής Μελέτης και του Σχεδίου Διαχείρισης για τις περιοχές του Δικτύου Νatura 2000 των Περιφερειακών Ενοτήτων Χανίων και Ρεθύμνου (μέρους), καθώς και στην καταγραφή των απόψεων και σχολίων επί των σχετικών προτάσεων της Μελέτης.


Το έργο εντάσσεται στον ευρύτερο σχεδιασμό του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας για τη δημιουργία ενός Εθνικού Συστήματος Προστατευόμενων Περιοχών.


Σχόλια μπορούν να υποβληθούν απευθείας στην ιστοσελίδα δημόσιας διαβούλευσης του έργου «Εκπόνηση ΕΠΜ και ΣΔ για τις Περιοχές του Δικτύου Natura 2000 των Περιφερειακών Ενοτήτων Χανίων και Ρεθύμνου (μέρους)» (ΕΠΜ 9β). Συνδεθείτε ΕΔΩ.


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διοργάνωση της ημερίδας μπορείτε να επικοινωνήσετε: Ομάδα Σύμπραξις – (+30) 210 7248644| | diavoulefsi@sympraxis.eu.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2023
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΚΡΗΤΗ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΣΜΟΣ