Αλέξης Καλοκαιρινός: Η κοινωνία μας ενδιαφέρεται για τη Δημόσια Υγεία. Κι αυτό είναι ένα αισιόδοξο μήνυμα (video) - Κρήτη πόλεις και χωριά

Home Top Ad

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2023

Αλέξης Καλοκαιρινός: Η κοινωνία μας ενδιαφέρεται για τη Δημόσια Υγεία. Κι αυτό είναι ένα αισιόδοξο μήνυμα (video)

 Στην κινητοποίηση για το Βενιζέλειο Νοσοκομείο συμμετείχε ο εκλεγμένος Δήμαρχος Ηρακλείου Αλέξης Καλοκαιρινός, ο οποίος σε δήλωσή του αναφέρει:


«Η κοινωνία μας ενδιαφέρεται για τη Δημόσια Υγεία. Κι αυτό είναι ένα αισιόδοξο μήνυμα.


Η κατάσταση στο Βενιζέλειο, όπως και σε άλλα δημόσια νοσοκομεία, βρίσκεται στο απροχώρητο. Γνωρίζουμε τι πρέπει να γίνει. Ένα βασικό ζήτημα είναι οι αμοιβές του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού. Εάν αυτές οι αμοιβές δεν βρεθούν σε ικανοποιητικό επίπεδο, δεν πρόκειται να έχουμε προσέλευση. Χρειαζόμαστε ταυτόχρονα κι ένα πλάνο που να αφορά την στελέχωση, τις προσλήψεις, οι οποίες δεν μπορεί να γίνονται με το σταγονόμετρο.

Το ζήτημα είναι πολυπαραγοντικό. Γι’ αυτό και πρέπει να υπάρξει μια δέσμη συνδυασμένων μέτρων για να το αντιμετωπίσουν. Μένει να δούμε αν οι λύσεις που δρομολογεί ο Υπουργός Υγείας θα αποδώσουν, αλλά ακόμα και αυτή, είναι μια σημειακή παρέμβαση. Χρειαζόμαστε δομικές και γενικευμένες λύσεις για τη Δημόσια Υγεία.».


Video μπορείτε να πάρετε από εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=oqlZGo5JdPU

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΚΡΗΤΗ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΣΜΟΣ