Στο 4ο Εσπερινό ΕΠΑΛ Ηρακλείου ο Αλέξης Καλοκαιρινός - Κρήτη πόλεις και χωριά

Home Top Ad

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2023

Στο 4ο Εσπερινό ΕΠΑΛ Ηρακλείου ο Αλέξης Καλοκαιρινός

 Συζήτησε με μαθητές των τομέων Οικονομίας & Πληροφορικής για ζητήματα Δημόσιας Διοίκησης

Στο 4ο Εσπερινό Επαγγελματικό Λύκειο Ηρακλείου βρέθηκε ως προσκεκλημένος ο εκλεγμένος Δήμαρχος Ηρακλείου Αλέξης Καλοκαιρινός, πραγματοποιώντας συζήτηση με τους μαθητές των τομέων Οικονομίας και Πληροφορικής.


Ο Διευθυντής Μάρκος Αναγνωστάκης και η καθηγήτρια Χριστίνα Δρακάκη καλωσόρισαν τον Αλέξη Καλοκαιρινό στο σχολείο, με τον ίδιο να ευχαριστεί για την πρόσκληση, να τονίζει ότι την αποδέχθηκε με χαρά, καθώς και ότι είναι τιμή του που βρίσκεται ανάμεσα στις μαθήτριες και τους μαθητές του Εσπερινού ΕΠΑΛ. «Κάτω από αντίξοες συνθήκες, παρέμεινε η επιθυμία και η φλόγα μέσα σας να προχωρήσετε στη μάθηση. Σας ευχαριστώ που είστε εδώ!» ανέφερε χαρακτηριστικά ο εκλεγμένος Δήμαρχος Ηρακλείου.Η συζήτηση ξεκίνησε με το αν ο Δήμαρχος είναι πολιτικό πρόσωπο ή μάνατζερ, με τον Αλέξη Καλοκαιρινό να επισημαίνει, μεταξύ άλλων, ότι «Ο Δήμαρχος είναι ένα πολιτικό πρόσωπο, επειδή βρίσκεται σε πολιτική θέση. Και τα πρόσωπα που βρίσκονται σε πολιτικές θέσεις είναι πολιτικά πρόσωπα. Από αυτή την πολιτική θέση, ο Δήμαρχος πρέπει να διαχειριστεί καταστάσεις, ανθρώπους και πόρους, συνεπώς, υπάρχει η διάσταση του μάνατζμεντ. Ο Δήμαρχος δεν είναι μάνατζερ. Αλλά η διάσταση του μάνατζμεντ, υπάρχει στην άσκηση των καθηκόντων του Δημάρχου.».


Ο Αλέξης Καλοκαιρινός, ο οποίος συνοδευόταν από τον απόφοιτο του 4ου ΕΠΑΛ και νέο Δημοτικό Σύμβουλο Βασίλη Παρασύρη, απάντησε και σε σειρά ερωτήσεων, αναφορικά με το πώς αποφάσισε να διεκδικήσει τον Δήμο Ηρακλείου, για την εμπειρία του στη Δημόσια Διοίκηση, για τις προτεραιότητες της νέας Δημοτικής Αρχής, για τα προβλήματα και τις προκλήσεις του Δήμου Ηρακλείου, κ.α.


Αμέσως μετά την εκδήλωση ακολούθησε κέρασμα από τις καθηγήτριες και τους καθηγητές του 4ου ΕΠΑΛ στον εκλεγμένο Δήμαρχο Ηρακλείου, ενημέρωση για ζητήματα του σχολείου και ανταλλαγή ευχών για τις γιορτές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΩΠΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΣΜΟΣ
.........