Έρχεται το 6ο Χριστουγεννιάτικο Παιδικό Φεστιβάλ στην Σητεία

Το 2ο Δημοτικό Σχολείο Σητείας σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου διοργανώνει για 6η φορά το μεγάλο Χριστουγεννιάτικο Παιδικό Φεστιβάλ: 


"Ο Άγιος Βασίλης έρχεται..." και προσκαλεί όλα τα παιδιά της πόλης, μεγάλα & μικρά,να έρθουν να απολαύσουν ένα αξέχαστο, μοναδικό, δημιουργικό απόγευμα, γεμάτο εκπαιδευτικές-πρωτότυπες δράσεις, κατασκευές, παιχνίδια, μπανολοκατασκευές, ζαχαροπλαστική,facepainting, μουσική, χορό... Χριστουγεννιάτικη μαγεία 

Στόχος μας πάντα είναι η προσφορά ποιοτικών εκδηλώσεων για τα παιδιά μας & είμαστε τυχεροί που έχουμε στο πλευρό μας εθελοντικά τόσα άτομα, ομάδες & φορείς 


 Η κάλυψη των πρώτων βοηθειών του χριστουγεννιάτικου παιδικού φεστιβάλ, θα πραγματοποιηθεί  από  την      Ε.Δ.Ε Α.Κ.  η οποία στηρίζει όλες τις εκδηλώσεις μας εδώ και χρόνια και την ευχαριστούμε θερμά !!


Η ΕΔΕΑΚ   είναι μια #εθελοντική_ομάδα_διάσωσης που ιδρύθηκε το 2009 και αποτελείται από 67 πιστοποιημένα μέλη. Επιχειρησιακά είναι ενταγμένη  στο εθελοντικό μητρώο της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας από το 2011 και είναι ιδρυτικό μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Εθελοντικών Ομάδων Πολιτικής Προστασίας. 


Οι σκοποί της ΕΔΕΑΚ σύμφωνα με το καταστατικό είναι  πολυσύνθετοι και περιλαμβάνουν:

1.#Την_παροχή_βοήθειας και την #αντιμετώπιση_καταστροφών που προέρχονται από έντονα φυσικά φαινόμενα όπως είναι οι σεισμοί, οι πυρκαγιές, οι πλημμύρες, οι χιονοπτώσεις, κ.α.


 2.Την #αντιμετώπιση_μαζικών_ατυχημάτων, και τις #διασώσεις_ανθρώπων από αεροπορικά, σιδηροδρομικά, οδικά, ή βιομηχανικά δυστυχήματα και κάθε άλλου είδος τεχνολογικών καταστροφών .                                                  


3. Τη #διάσωση και την #έρευνα_ανθρώπων   από παγιδεύσεις σε φαράγγια, βουνά,  σπήλαια, πηγάδια, φρεάτια, λίμνες, αλλά και αγνοουμένων ανθρώπων  σε θάλασσα και βουνό.                                                                  


4. Την #ενημέρωση και την #εκπαίδευση ομάδων πολιτών και μαθητών , ώστε να αποκτήσουν στοιχειώδεις γνώσεις πρώτων βοηθειών, αντιμετώπισης εκτάκτων καταστάσεων και πρόληψης.                                                                          


5. Τη #συμβολή στην #οργάνωση και εφαρμογή του #σχεδίου_έκτακτης_ανάγκης της Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας.                                                                              


6. Την #εκπόνηση_προγράμματος και την παροχή βοήθειας σε οποιαδήποτε επιστημονική εξερευνητική, οικολογική, περιβαλλοντική αποστολή που χρειάζεται τη βοήθεια και τις γνώσεις των μελών της Ε.Δ.Ε.Α.Κ

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........