Χωρίς Χριστουγεννιάτικο κάστρο στην πλατεία Ελευθερίας και με λιγότερα λαμπιόνια ο φετινός στολισμός της πόλης του Ηρακλείου.

Χωρίς Χριστουγεννιάτικο κάστρο στην πλατεία Ελευθερίας και με λιγότερα λαμπιόνια  ο φετινός στολισμός της πόλης του Ηρακλείου.


Τόσο στο κέντρο της πόλης όσο και στις συνοικίες έχει γίνει αντιληπτό φέτος ότι η μεγαλύτερη πόλη της Κρήτης θα περάσει φτωχικά.... Χριστούγεννα.





Άν εξαιρέσεις στολισμένα φωτάκια στις οδούς Καλοκαιρινού και μικρή Έβανς, λαμπιόνια και στολίδια απο επιχειρηματίες καταστημάτων δίνουν μια νότα εορταστική στην πόλη.





Να θυμίσουμε ότι εξαιτίας των εργασιών ανάπλασης, "χριστουγεννιάτικο κάστρο" φέτος δεν θα υπάρχει στο Ηράκλειο. 


Αντ' αυτού θα στηθούν εορταστικά σπιτάκια στην Δικαιοσύνης, την Ίδης καθώς και στην 25ης Αυγούστου μέχρι την πλατεία του Αγίου Τίτου ενώ τα χριστουγεννιάτικα παιχνίδια θα τοποθετηθούν στο χώρο στάθμευσης απέναντι από το Αρχαιολογικό Μουσείο.










 

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........