Τα αυτοκίνητα η μεγάλη αγάπη του Βασίλη Καρρά - Κρήτη πόλεις και χωριά

Home Top Ad

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2023

Τα αυτοκίνητα η μεγάλη αγάπη του Βασίλη Καρρά

 Ένας από τους σπουδαιότερους λαϊκούς τραγουδιστές των τελευταίων δεκαετιών άφησε σήμερα την τελευταία του πνοή. Ο Βασίλης Καρράς πέθανε σε ηλικία 70 ετών, έχοντας αφήσει πίσω του μία μεγάλη καριέρα και δεκάδες επιτυχίες.


Ο Βασίλης Καρράς είχε αποσυρθεί από την ενεργό δράση τα τελευταία χρόνια, καθώς έδινε μάχη με την επάρατη νόσο.

Γεννημένος στο Κοκκινοχώρι της Καβάλας, ζούσε από 16 ετών στη Θεσσαλονίκη, όπου έκανε και την πρώτη του εμφάνιση στο νυχτερινό κέντρο «Πρόσφυγας» στον Εύοσμο.


Από την επισκευή αυτοκινήτων, που ήταν τη δεύτερη του μεγάλη αγάπη μετά το τραγούδι, έφτασε να γίνει ένα λαϊκό είδωλο, από τα μεγαλύτερα των τελευταίων δεκαετιών.

Στο video που παραθέτουμε, από την ομάδα των Unboxhilics βλέπουμε το γκαράζ του Βασίλη Καρρά, μέσα στο οποίο είχε φυλάξει κάποια από τα αγαπημένα του αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες.

Η προσωπική συλλογή του αείμνηστου τραγουδιστή φιλοξενεί από ότι βλέπουμε περίπου 20 αυτοκίνητα, μεταξύ των οποίων BMW, Mercedes, Ford, Jaguar έναν Σκαραβαίο, ένα 2CV, μία Citroen GS και πολλά ακόμα. Μαζί και αρκετές μοτοσικλέτες, οι περισσότερες κατασκευασμένες πριν τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Η απίστευτη αυτή συλλογή κρύβει πραγματικούς θησαυρούς και μάλιστα σε εξαιρετική κατάσταση, μιας όσοι ήταν κοντά στον τραγουδιστή, γνώριζαν τη αγάπη του για τα αυτοκίνητα και την συντήρησή τους.

Στο 24.33 το απόσπασμα από το γκαράζ του μεγάλου λαϊκού τραγουδιστή!

 

 https://www.newsauto.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΩΠΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΣΜΟΣ
.........