Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Παγκρητίου Ενώσεως

 Την Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Παγκρητίου Ενώσεως στο πλοίο «ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ» της «ANEK LINES».

Η μεγάλη συμμετοχή των μελών της Παγκρητίου Ενώσεως ήταν συγκινητική.


Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν Υπουργοί, Ευρωβουλευτές, Βουλευτές όλων των κομμάτων, αιρετοί της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ο Πρόεδρος της Κρητικής Εστίας, εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κρητικών Πολιτιστικών Σωματείων, των Κρητικών συλλόγων καθώς επίσης και εκπρόσωπος από το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Τον αγιασμό τέλεσαν ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Προικοννήσου Ιωσήφ, ο Αρχιμανδρίτης Δαμασκηνός Μακριδάκης και ο Αρχιμανδρίτης Θεολόγος Αλεξανδράκης.


Στη συνέχεια, ακολούθησε Κρητικό μουσικό πρόγραμμα με τα χορευτικά συγκροτήματα του Συλλόγου Κρητών Αιγάλεω και της Ένωσης Κρητών Νέας Σμύρνης, ενώ οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν πλούσιο κρητικό κέρασμα προσφορά της εταιρείας «ΑΝΕΚ LINES».


Η Πρόεδρος της Παγκρητίου Ενώσεως Rena Vasilaki ευχαρίστησε τον Αντιπρόεδρο της «ΑΝΕΚ LINES», Σπύρο Πρωτοπαπαδάκη για την φιλοξενία καθώς επίσης και όλα τα μέλη του Σωματείου για την ανταπόκρισή τους.





Η Βασιλόπιτα ήταν προσφορά του Διονύση Φραγκιαδάκη μέσω της Βιοτεχνία Ζαχαρωδών Προ'ι'οντων ''Γλυκοσοφίες'' και της Ελένης Μεταξά.

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........