Έκοψε την πίτα του ο Συλλόγος Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου-Κ.Υ. Ιεράπετρας.

 Σε εγκάρδια ατμόσφαιρα το μεσημέρι της Πέμπτης 18 Ιανουαρίου 2024 ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος, περιστoιχούμενος από κληρικούς της πόλης, ευλόγησε τη Βασιλόπιτα του Συλλόγου Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου-Κ.Υ. Ιεράπετρας. 


Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε ολόψυχα στο ιατρικό, νοσηλευτικό, διοικητικό, επικουρικό και λοιπό προσωπικό του Νοσοκομείου καλή και καρποφόρα χρόνια και καλή δύναμη στο πολυσήμαντο για έργο τους στον ευαίσθητο τομέα της Δημόσιας Υγείας και επεσήμανε στον σύντομο χαιρετισμό του ότι όλοι μαζί οι Φορείς της πόλης αλλά και όλοι οι Ιεραπετρίτες δεν θα πάψουμε να αγωνιζόμαστε και να διεκδικούμε ένα σύγχρονο Νοσοκομείο αντάξιο της πόλης και των ανθρώπων της περιοχής. 


Όλοι οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτούς τους ανθρώπους που νυχθημερόν αναλώνουν τον εαυτό τους και εργάζονται φιλότιμα υπερβαίνοντας τους εαυτούς τους για να λειτουργεί το Νοσοκομείο μας.


Χαιρετισμό και εγκάρδιες ευχές απηύθυναν ο νέος Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Εμμανουήλ Φραγκούλης, ο Αναπλ. Διοικητής και Διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου κ. Ιωάννης Πετράκης, ο Διοικητής της 7ης Υ.ΠΕ. Κρήτης κ. Νεκτάριος Παπαβασιλείου, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων κ. Δημ. Βλασσάκης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων του Νοσοκομείου Ιατρός κ. Ανδρέας Μαμαντόπουλος, το Μέλος του Δ.Σ. των διασυνδεόμενων Νοσοκομείων Λασιθίου κ. Μιχαήλ Βασιλάκης και εκπρόσωπος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ).

Στην εκδήλωση κοπής της Βασιλόπιτας παρέστησαν, επίσης, Αναπλ. Διοικήτρια του Νοσοκομείου Σητείας κ. Μαρία Δαρατσανού, οι Αντιδήμαρχοι κ. Γεώργιος Κουγιουμουτζάκης, κ. Φωτεινή Περακάκη και κ. Εμμανουήλ Τζώρτζης, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στον Δήμο Ιεράπετρας και πρ. Αντιπεριφαρειάρχης Λασιθίου κ. Ιωάννης Γουλιδάκης, η Περιφερειακή Σύμβουλος Λασιθίου κ. Ελένη Βλάσση, ο επικεφαλής του τομέα Ε.Κ.Α.Β. Ιεράπετρας κ.  Γιώργος Αγγελάκης, ο εκπρόσωπος της Βουλευτού Λασιθίου κ. Κατερίνας Σπυριδάκη κ. Ευστράτιος Κατσιδονιώτης, τα Μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων και του Συλλόγου Φίλων του Νοσοκομείου, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου 

Στην τελετή έλαβαν μέρος ο Πανοσιολ. Αρχιμ. Φιλόθεος Δοργιάκης, Εφημέριος της Ενορίας Τιμίου Σταυρού Ιεράπετρας, ο Αιδεσιμώτατος Πρωτ. Σάββας Λιναρδάκης, Εφημέριος της Ενορίας Παναγίας Ελεούσας Ιεράπετρας και Αρχιερατικός Επίτροπος της Β´ Αρχιερατικής Περιφέρειας, ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτ. Εμμανουήλ Μολυμπάκης, συνταξιούχος Εφημέριος, και ο Διάκονος Θεμιστοκλής Μπεϊνάς.

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........