Ελένη Βατσινά: Υποσχέσεις... στον αέρα για το Γυμνάσιο και Λύκειο Τυμπακίου - Κρήτη πόλεις και χωριά

Home Top Ad

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2024

Ελένη Βατσινά: Υποσχέσεις... στον αέρα για το Γυμνάσιο και Λύκειο Τυμπακίου

 Ερώτηση στη Βουλή για την αναγκαία κτιριακή αποκατάσταση του κτιριακού συγκροτήματος

Τα κτιριακά προβλήματα του Γυμνασίου και λυκείου Τυμπακίου φέρνει στη Βουλή με ερώτησή της η βουλευτής Ηρακλείου ΠΑΣΟΚ, Ελένη Βατσινά.


Τέσσερις μήνες από το πρώτο κουδούνι και με μαθητές και εκπαιδευτικούς να μετρούν υποσχέσεις, η μόνωση της οροφής του σχολικού συγκροτήματος παραμένει "σε εκκρεμότητα". Σημειώνεται, πάντως, ότι αν και υπήρξε δέσμευση για αποκατάσταση πριν την έναρξη της τρέχουσας σχολικής χρονιάς, δεν έχει ξεκινήσει καμία διαδικασία αποκατάστασης."Η λειτουργία των σχολείων επηρεάζεται καθώς με τις πρώτες βροχές, τα ταβάνια στάζουν και τίθεται σε κίνδυνο η σωματική ακεραιότητα μαθητών και καθηγητών, καθώς και η απρόσκοπτη συνέχιση των μαθημάτων" - σημειώνει στην ερώτησή της προς τον Υπουργό Παιδείας κ.Πιερρακάκη, η βουλευτής Ηρακλείου.


Απέναντι στο έσχατο μέσο διαμαρτυρίας των μαθητών - αυτό της κατάληψης - αφού οι συναντήσεις με τους αρμόδιους φορείς δεν απέφεραν καρπούς, ερωτάται ο υπουργός σε ποιες πρωτοβουλίες σκοπεύει να προβεί για την αποκατάσταση των σχολικών μονάδων του Τυμπακίου και την ενίσχυση των αρμοδίων φορέων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΩΠΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΣΜΟΣ
.........