Παρουσιάζεται το βιβλίο «Οι σελίδες της ψυχής μου»

 Παρουσιάζεται το βιβλίο

«Οι σελίδες της ψυχής μου»

Ένα βιβλίο που πραγματεύεται την απώλεια και την αγάπη.

Το βιβλίο του Σπύρου Ζύλη με τίτλο "Οι Σελίδες της ψυχής μου", παρουσιάζεται την Τετάρτη στις 28 Φεβρουαρίου ,στις 19:30,  στο Πολύκεντρο του Δήμου Ηρακλείου υπό την διοργάνωση του βιβλιοπωλείου “Ελευθερουδάκης”.Για το βιβλίο θα μιλήσουνη δημοσιογράφος Ιουλία Καρουζάκη και η Υπ. Διδάκτωρ Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου του Essex και δημιουργός της ταινίας "Για θύμισε μου"Μαρία Σβολιαντοπούλου.Την παρουσίαση θα πλαισιώσει μουσικάο Γιώργος Κουρούπης.

Χορηγοί της εκδήλωσης είναι: το φαρμακείο Pnoe, ο οργανισμός Women do Business που προάγει τη γυναικεία επιχειρηματικότητα, η Laloo Crete και Laloo Academy Crete .
Λίγα λόγια για το βιβλίο

Το βιβλίο είναι βιωματικό και αναφέρεται στις δύσκολες στιγμές και τα έντονα συναισθήματα που βιώνει κάποιος μέσα από την απώλεια. Παράλληλα ,με απλούς τρόπους , εμπνέει ελπίδα σε εκείνους που βιώνουν κάτι παρόμοιο ώστε να βρουν το φως στην δική τους ζωή.

Σκοπός του έργου είναι να αναδείξει τη δύναμη της αγάπης και τον τρόπο να ξεπεράσει κανείς τις δυσκολίες. Στο βιβλίο συμπεριλαμβάνονται δύο αληθινές ιστορίες…

Μέρος των εσόδων θα διατεθεί για την στήριξη ατόμων που χρειάζονται ψυχολογική συμπαράσταση. Παρουσιάζεται το βιβλίο

«Οι σελίδες της ψυχής μου»

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........