Πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής του 15ου συνεδρίου της ΝΔ ο Γ. Πλακιωτάκης

 Με απόφαση του Πρωθυπουργού και προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, ο Γιάννης Πλακιωτάκης ορίστηκε πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής του 15ου συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας που θα διεξαχθεί από τις 5 έως τις 7 Απριλίου, 2024 στο Ζάππειο Μέγαρο.

Ο κ. Πλακιωτάκης, μέσω των social media, ευχαρίστησε τον Πρωθυπουργό για την τιμή:


"Ευχαριστώ τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για την τιμή να με ορίσει Πρόεδρο του 15ου Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας το οποίο πραγματοποιείται σε μια ιστορική στιγμή. Στην επέτειο συμπλήρωσης μισού αιώνα Μεταπολίτευσης και 50 ετών από την ίδρυση της μεγάλης, ευρωπαϊκής, λαϊκής και φιλελεύθερης Παράταξης μας. 


Της παράταξης που ταυτίζεται με την εδραίωση της Δημοκρατίας, την κοινωνική δικαιοσύνη, την προσφορά στον λαό. Με τη συνεργασία όλων των στελεχών μας, το 15ο Συνέδριο θα είναι αντάξιο της λαμπρής ιστορίας μας και θα σηματοδοτήσει τη νικηφόρο πορεία του Κόμματος μας στις Ευρωεκλογές". 

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........