Ελένη Βατσινά: Τα κρητικά προϊόντα δίνουν υπεραξία στο τουριστικό προϊόν μας

 Στο 12ο Forum Προώθησης Κρητικών Προϊόντων η βουλευτής Ηρακλείου ΠΑΣΟΚ, Ελένη Βατσινά


Την ευκαιρία να αλληλεπιδράσει με παραγωγούς, να δει τοπικά κρητικά προϊόντα και να επισκεφθεί τα περίπτερα δήμων είχε η βουλευτής Ηρακλείου ΠΑΣΟΚ, Ελένη Βατσινά, το Σάββατο, στο 12ο Forum Προώθησης Κρητικών Προϊόντων, στο Δ.Ε.Κ.Κ. στις Γούρνες.


Η βουλευτής σημείωσε ότι το Forum αποτελεί πια ένα θεσμό με γερές βάσεις, που όχι μόνο συνδέει τον πρωτογενή με τον τριτογενή τομέα της Οικονομίας της Κρήτης, αλλά ταυτόχρονα δίνει υπεραξία στο τουριστικό προϊόν μας, καθώς ο επισκέπτης στην Κρήτη, θα γευτεί τοπικά αγροτικά προϊόντα, αποκομίζοντας και γαστρονομικά την εμπειρία της επίσκεψης στην Κρήτη.

“Συγχαρητήρια στα τέσσερα επιμελητήρια της Κρήτης για την διοργάνωση και την συνέπεια στο θεσμό αυτό, που όπως διαπιστώνεται “γεννά” πολλαπλά οφέλη για την Οικονομία του νησιού μας” – τόνισε η κ.Βατσινά.

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........