Ο Μάνος Παπαδάκης συναντά την Μιρέλα Πάχου στο κανάλι Πολιτισμού του Δήμου Ηρακλείου

 Ο Μάνος Παπαδάκη με αφορμή το 8ο Φεστιβάλ «Τέχνη Καθ΄ Οδόν» (2023) συνάντησε επί σκηνής την μοναδική Μιρέλα Πάχου! Η συναυλία που ενθουσίασε το κοινό, είναι πλέον διαθέσιμη στο κανάλι πολιτισμού του Δήμου Ηρακλείου Heraklion Arts and Culture και στη Ζώνη θέασης «Φώτα, Αυλαία, Πάμε».


Την συναυλία μπορείτε να παρακολουθήσετε on demand, στον παρακάτω σύνδεσμο: https://youtu.be/62ry0rdBfgcΟ Μάνος Παπαδάκης γιόρτασε το 2023, τα 15 χρόνια της «Γύρας» του και προσκάλεσε στη γιορτή του, τη Μιρέλα Πάχου. Τραγούδια από τη δισκογραφία και των δυο καλλιτεχνών, σε μια σύμπραξη που φέρνει στη «Γύρα» δυο από τις πιο ξεχωριστές νέες φωνές στο χώρο της Ελληνικής τραγουδοποιίας!

Συντελεστές: Μάνος Παπαδάκης (Φωνή, Κιθάρα), Μιρέλα Πάχου (Φωνή, Ακορντεόν), Γιάννης Κοντάκης (Ηλ. Μπάσο), Αποστόλης Γιασλακιώτης (Ηλ. Κιθάρα), Νίκος Οικονομέας (κλαρίνο), Πολύδωρος Φραντζεσκάκης (τύμπανα).

Ηχητική και Φωτιστική Κάλυψη: BackStage Live – Σάκης Βρουχάκης

Παραγωγή Βίντεο: Kyma Sound Services & Record Productions

Φωτογραφίες: Γιώργος Πλατάκης

Φεστιβάλ «Τέχνη Καθ’ Οδόν» 2023

Παραγωγή: Δήμος Ηρακλείου -Αντιδημαρχία Πολιτισμού

Εγγραφείτε σήμερα στο Heraklion Arts and Culture και ελάτε μαζί μας σε ένα ταξίδι ανακάλυψης και έμπνευσης!!!

Για ΔΩΡΕΑΝ εγγραφή ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο: https://bit.ly/2Ym3OSb

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........