Η Ελένη Βατσινά για τη δωρεά οργάνων: Το δύσκολο “ναι” που χαρίζει ζωή

 Στην εκδήλωση για τη Δωρεά Οργάνων του Π.Ι.Σ. η Ελένη Βατσινά

Το “παρών” στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο, στο πλαίσιο της καμπάνιας του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, για τη Δωρεά Οργάνων, έδωσε η βουλευτής Ηρακλείου ΠΑΣΟΚ, Ελένη Βατσινά.


Στον χαιρετισμό που απηύθυνε η κ.Βατσινά σημείωσε ότι η Κρήτη δείχνει το δρόμο στην ύψιστη αυτή πράξη αλτρουισμού: τη δωρεά οργάνων και ιστών.“Κάθε φορά που μια οικογένεια με πραγματικό μεγαλείο ψυχής συναινεί να δωρηθούν τα όργανα του δικού της ανθρώπου, όταν πια η κατάσταση της υγείας του είναι μη αναστρέψιμη, έχει ήδη γίνει ένα ακόμη βήμα αλτρουισμού και αλληλεγγύης, από αυτά τα βήματα που η ανθρωπότητα έχει πραγματικά ανάγκη” – σημείωσε χαρακτηριστικά.


Η ίδια τόνισε τις ευχαριστίες της Κοινωνίας προς όλες εκείνες τις οικογένειες που την κρίσιμη στιγμή είπαν το δύσκολο αλλά και τόσο μεγάλο “ναι”, “χαρίζοντας ξανά ελπίδα και ζωή, σε ανθρώπους που περιμένουν για μεταμόσχευση, μετρώντας την κάθε ημέρα, για να κερδίζουν την ζωή τους”.

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........