Ηράκλειο, Κρήτη 1978 - Αναχώρηση από το λιμάνι

Βρισκόμαστε στο λιμάνι του Ηρακλείου, στην Κρήτη. Είναι απόγευμα και ο κινηματογραφιστής βρίσκεται πάνω σε πλοίο της ΑΝΕΚ που ετοιμάζεται να αναχωρήσει με προορισμό τον Πειραιά.

Από το κατάστρωμα του πλοίου παρακολουθούμε τους επιβάτες, μεταξύ των οποίων και κάποια παιδιά που παίζουν με την μπάλα τους.Ένα πανοραμικό πλάνο μας δείχνει όλο το λιμάνι και τα αραγμένα πλοία. Στη συνέχεια παρακολουθούμε τον απόπλου του πλοίου «Μίνως» των Μινωικών Γραμμών, που σφυρίζει βγαίνοντας από το λιμάνι.

Στα τελευταία πλάνα είναι πλέον βράδυ και το πλοίο φτάνει στον Πειραιά. Νυχτερινά πλάνα με τα φώτα του λιμανιού και ένα αεροπλάνο που έχει απογειωθεί από το παλιό αεροδρόμιο του Ελληνικού.


* Εγγραφείτε στο κανάλι μας για περισσότερα βίντεο:    / @aylonfilmarchives   * Ακολουθήστε μας στο Facebook:   / aylonfilmarchives   * Περισσότερα γι' αυτό το φιλμ: http://aylonfilmarchives.com/aylon/dl...

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........