4 Σητειακοί Αθλητές στην Λαμπαδηδρομία της Ολυμπιακής Φλόγας

 Συνεχίζει το ταξίδι της, ανά την Ελλάδα, η Ολυμπιακή Φλόγα με το Λασίθι σήμερα, με συγκίνηση, να υποδέχεται το σύμβολο του Ολυμπισμού σε μια λαμπρή τελετή στον Άγιο Νικόλαο.


Ξεκινώντας από την Αρχαία Ολυμπία πριν από δύο ημέρες και καταλήγοντας στις 26 Απριλίου στο Παναθηναϊκό Στάδιο, η Ιερή Φλόγα,  διανύει μια Λαμπαδηδρομία 11 ημερών  περνώντας από 41 πρωτεύουσες Δήμων της χώρας.


Μετά από πρόσκληση του Δήμου Αγίου Νικολάου, 4 Σητειακοί αθλητές αποτέλεσαν σήμερα συνοδούς λαμπαδηδρόμων, στο πέρασμα της Ολυμπιακής Φλόγας από το Λασίθι.


Ο αθλητής τριάθλου ΑμεΑ, Δημήτρης Οικονόμου, η μαραθωνοδρόμος Ευαγγελία Βλαχάκη, η μαραθωνοδρόμος, Νεκταρία Παρινού και η αθλήτρια Sup Γεωργία Σταματάκη είχαν την ευκαιρία να βιώσουν την μοναδική αυτή εμπειρία, συνοδεύοντας την Ιερή Φλόγα στο ταξίδι της προς την Γαλλία.


Ο Δήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Ζερβάκης και ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών, Νεολαίας και Παιδείας συνόδευσαν τους Σητειακούς Αθλητές και εκπροσώπησαν τον Δήμο Σητείας στην τελετή για την έλευση της Ολυμπιακής Φλόγας στον Αγ. Νικόλαο

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........