Στη Σαουδική Αραβία ο Γ. Πλακιωτάκης: Σταθερά εξαιρετική η στρατηγική σχέση με την Ελλάδα

 Με τον Αντιπρόεδρο του Συμβουλίου της Shura του Βασίλειου της Σαουδικής Αραβίας, Δρ. Mishaal Mohammand Alsulami συναντήθηκε ο Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων Γιάννης Πλακιωτάκης κατά την επίσημη επίσκεψή του στο Ριάντ.

Στη συνάντηση έγινε αναφορά στις σταθερά εξαιρετικές σχέσεις των δύο χωρών σε στρατηγικό επίπεδο, μετά και την υπογραφή του Μνημόνιο Κατανόησης για τη Δημιουργία Ανωτάτου Συμβουλίου Στρατηγικής Συνεργασίας (ΑΣΣΣ) μεταξύ των δύο χωρών στην επίσκεψη του Πρίγκιπα Διαδόχου της Σαουδικής Αραβίας Mohammed bin Salman bin Abdulaziz Al Saud, στην Αθήνα.

Τέλος κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν διμερή θέματα συναντίληψης ενεργειακού, εκπαιδευτικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντος, αλλά και η δύσκολη κατάσταση στην ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής εστιάζοντας ιδιαίτερα  στις προσπάθειες για αποκλιμάκωση της έντασης.

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........