Συμμετοχή Δημοτικής Βιβλιοθήκης Χανίων στην Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου

 Συμμετοχή Δημοτικής Βιβλιοθήκης Χανίων στην Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου – Εκδήλωση για παιδιά με τους «Παραμυθάδες εν πλω»: Το Σάββατο 27/4


Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων συμμετέχει στον «Περίπατο Βιβλίου», που διοργανώνει η Ένωση Ελληνικού Βιβλίου το Σάββατο 27 Απριλίου 2024, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Βιβλίου, σε συνεργασία με την ομάδα αφήγησης της πόλης μας «Παραμυθάδες εν πλω».

Στο πλαίσιο εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί διαδραστική, παραστατική αφήγηση με θέμα: Παραμύθια μυρωδάτα της Άνοιξης". Ιστορίες, που μιλούν για Άνοιξη, μεταμορφώσεις, αγάπη, αλληλεγγύη, με συνοδεία μουσικών οργάνων!Αφηγούνται οι: Δήμητρα Βαλαβάνη, Αγγελική Μπεμπλιδάκη, Νίκος Μπλαζάκης, Στέλλα Ροζάκη και η Δέσποινα Τζιάκη.

Στο χώρο της Παιδικής - Εφηβικής Βιβλιοθήκης Δημοτικού Κήπου, το Σάββατο του Λαζάρου, 27 Απριλίου 2024, ώρα 11.00.
Η δράση απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 5+
Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 20 παιδιά
Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο της Βιβλιοθήκης: 2821-3-41774

Η Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου εορτάζεται στις 23 Απριλίου, όπως έχει καθιερωθεί διεθνώς από την UNESCO. Η Ημέρα Βιβλίου 2023 με κεντρικό μήνυμα «διαβάζω & αλλάζω», διοργανώνεται για ένατη συνεχή χρονιά από την Ένωση Ελληνικού Βιβλίου και έχει εξαιρετική απήχηση σε μεγάλους και μικρούς αναγνώστες, φέρνοντας κοντά στο βιβλίο όλες τις ηλικίες, τα κοινωνικά στρώματα, παλιούς και νέους αναγνώστες.

 Συμμετοχή Δημοτικής Βιβλιοθήκης Χανίων στην Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........