Παρέμβαση του Υποψήφιου Ευρωβουλευτή του ΠΑ.ΣΟ.Κ. – ΚΙΝ.ΑΛ. Γιάννη Κουράκη στην Συνάντηση για τα Προβλήματα της Υγείας στην Κρήτη

 Στη μεικτή Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΕΔ Κρήτης, και της Ολομέλειας Δημάρχων που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Μαλεβιζίου μεταξύ των άλλων θεμάτων ήταν και η συζήτηση για την «Υγειονομική κατάσταση που επικρατεί στην Κρήτη», όπου παρέστη και ο Γιάννης Κουράκης.


Μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης ο κ. Κουράκης δήλωσε :

Η υποβάθμιση της Υγείας στη Κρήτη έχει λάβει πλέον δραματικές διαστάσεις με άμεσες συνέπειες για το πολυτιμότερο ανθρώπινο αγαθό, της Υγείας.


Παρά τις επανειλημμένες υποσχέσεις της πολιτικής ηγεσίας του αρμόδιου Υπουργείου παραμένουν ανεκπλήρωτες ακόμα και οι βασικές εξαγγελίες για στελέχωση των μονάδων Υγείας του νησιού με επαρκές ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.


Ο τομέας της Υγείας απαιτεί πρακτικές λύσεις και όχι επικοινωνιακή διαχείριση και αυτό σημαίνει – κατ΄ ελάχιστο – άμεση ικανοποίηση των αναγκών των Νοσοκομείων της Κρήτης.

Αυτό πρέπει να γίνει κατανοητό από την Κυβέρνηση.

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........