Παρεμβάσεις στις Δημοτικές Κοινότητες ολόκληρου του Δήμου Σητείας

 Με το βλέμμα στις Δημοτικές Κοινότητες , όπως ήταν και η προεκλογική δέσμευση της δημοτικής αρχής, πραγματοποιούνται αυτήν την περίοδο σειρά παρεμβάσεων, σε ολόκληρο το Δήμο, με προτεραιότητα στα σημεία τουριστικού ενδιαφέροντος.


Υλοποιώντας τον σχεδιασμό της Δημοτικής Αρχής, ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας κ Νίκος Φυγετάκης μετά από συνεννόηση με τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας κ Νίκο Χατζηδάκη αλλά και τον τοπικό δημοτικό σύμβουλο και πρόεδρο της ΜΑΔΕΣ, κ Γιώργο Αιλαμάκη, βρέθηκε στην Δημοτική Κοινότητα Παλαικάστρου, προκειμένου να πραγματοποιηθούν παρεμβάσεις αισθητικής αλλά και πρακτικής φύσεως, οι οποίες θα διευκολύνουν την καθημερινότητα του δημότη αλλά και του επισκέπτη.


Τις διαγραμμίσεις οι οποίες πραγματοποιούνται εντός του Παλαικάστρου θα ακολουθήσουν και κυκλοφορικές ρυθμίσεις, οι οποίες θα κάνουν ευκολότερη την πρόσβαση αλλά και προσπέλαση προς τα παραλιακά σημεία της ευρύτερης περιοχής.


Σε διαρκή συνεργασία της Δημοτικής Αρχής με τους προέδρους των τοπικών διαμερισμάτων, μπορούν να δίνονται άμεσες και αποτελεσματικές λύσεις στις ανάγκες των χωριών μας, μικρών ή μεγάλων, σε όλο το εύρος του δήμου. 

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........