Ο Δήμος Σητείας υποδέχτηκε 1000 φοιτητές από 45 χώρες από όλο τον κόσμο

 Στα πλαίσια του προγράμματος Erasmus Student Network Greece, ο Δήμος Σητείας υποδέχτηκε 1000 φοιτητές από 45 χώρες από όλο τον κόσμο, συμμετέχοντας στο πενθήμερο πολιτιστικό ταξίδι «The Crete Trip».


Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Δήμος Σητείας αποτελεί μια από τις επιλογές του «The Crete Trip», εδραιώνοντας μια ισχυρή δυνατότητα εξωστρέφειας και προβολής της περιοχής.

Το πρόγραμμα, το οποίο στηρίζεται από την Περιφέρεια Κρήτης, περιλαμβάνει πενθήμερη επίσκεψη των φοιτητών σε επιλεγμένα σημεία της Κρήτης, με στόχο να μπορέσουν να απολαύσουν τις ομορφιές της, να διασκεδάσουν και να γιορτάσουν την πολυπολιτισμικότητα.


Το The Crete Trip, που είναι πλέον θεσμός στο χώρο του Erasmus, συνεισφέρει στην ανάδειξη της Ελλάδας και της Κρήτης ως ιδανικό προορισμό για σπουδές, αλλά και τουρισμό.

Ο Δήμαρχος Σητείας καλωσόρισε τους επισκέπτες, το Σάββατο το πρωί στην πόλη της Σητείας, εκφράζοντας τους τις ευχαριστίες του για τη δυνατότητα εξωστρέφειας που δίνουν στην περιοχή, συμπεριλαμβάνοντας την στο πρόγραμμα τους.

Στη συνέχεια η πολυπληθής ομάδα επισκέφθηκε το Φοινικόδασος του Βάι όπου και τους περίμενε παραδοσιακό κέρασμα, ως ελάχιστη ένδειξη φιλοξενίας από τον Δήμο Σητείας.

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........