Πραγματοποιήθηκε ο 41ος Τελικός Κυπέλλου ΕΠΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ στο Δημοτικό Στάδιο Σητείας

 Μετά από πρόσκληση της ΕΠΣ Λασιθίου, στο Δημοτικό Στάδιο Σητείας διεξήχθη το Σάββατο 18 Μαΐου , ο 41ος Τελικός του Κυπέλλου ΕΠΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ ανάμεσα στην Αναγέννηση Ιεράπετρας και τον ΑΟΑΝ.


Ο φετινός αγώνας πραγματοποιήθηκε προς τιμή του αδικοχαμένου Αντώνη Καργιώτη που έχασε τη ζωή του στο Λιμάνι του Πειραιά.


Με μια άρτια διοργάνωση, η διεξαγωγή του Τελικού Κυπέλλου της ΕΠΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ στο Δημοτικό Στάδιο Σητείας, ήρθε να αναδείξει την αναγκαιότητα ολοκλήρωσης του συγκεκριμένου αθλητικού χώρου, προοπτική που μπορεί να δόσεις τη δυνατότητα για κάλυψη των αναγκών της αθλητικής δραστηριότητας, όχι μόνο σε επίπεδο Δήμου, αλλά και σε επίπεδο Νομού.

Τον τίτλο του κυπελλούχου Λασιθίου κατέκτησε η ομάδα του ΑΟΑΝ καθώς επικράτησε με 5-0 .

Για την ιστορία, Αναγέννηση Ιεράπετρας και ΑΟΑΝ βρέθηκαν αντιμέτωποι για τέταρτη φορά σε τελικό Κυπέλλου στο Λασίθι. Νικητής και στις τρεις προηγούμενες είχε αναδειχθεί ο ΑΟΑΝ το 1984, το 1986 και το 1989.

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........