13ο Παιδικό Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού

 Η ομάδα «Χοιροκίνητοι», υπό την αιγίδα του Δήμου Ηρακλείου, συνδιοργανώνει με την Περιφέρεια Κρήτης το 13ο Παιδικό Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού. Το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26 Μαΐου 2024, στο πάρκο Γεωργιάδη, από τις 11:00 έως τις 14:00, και απευθύνεται σε παιδιά της Ε’ και ΣΤ’ δημοτικού.

Το Παιδικό Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού είναι μια μοναδική ευκαιρία για τα παιδιά να αναπτύξουν την ομαδικότητα, τη συνεργασία και την παρατηρητικότητά τους μέσα από διασκεδαστικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες. 


Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, τα παιδιά θα κληθούν να λύσουν γρίφους και να ακολουθήσουν ενδείξεις για να ανακαλύψουν τον κρυμμένο θησαυρό, βιώνοντας μια αξέχαστη εμπειρία.

Οι εγγραφές μπορούν να γίνουν καθημερινά, από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 18:00 έως τις 21:00, στο περίπτερο της διοργανώτριας ομάδας στη Λεωφόρο Δικαιοσύνης. Συστήνεται στους ενδιαφερόμενους να εγγραφούν έγκαιρα, καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Για περισσότερες πληροφορίες, στις σελίδες της διοργανώτριας ομάδας Χοιροκίνητοι στο Facebook και το Instagram.

 

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........