Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 28 Μαΐου, η Μαθητική Ημερίδα Μπότσια 2024 στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

 Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 28 Μαΐου, η Μαθητική Ημερίδα Μπότσια 2024 στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, η οποία διοργανώθηκε από τον Δήμο Πειραιά, τις Ημέρες Θάλασσας, τον Σύλλογό μας, Ελλήνων Παραολυμπιονικών, την Ειδική Ολυμπιάδα Ελλάδας, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής (Ε.Π.Ε.) και με την υποστήριξη της Alpha Bank.

Πρωταγωνιστές στην αθλητική ημερίδα ήταν μαθητές από πέντε ειδικά σχολεία του Πειραιά και συγκεκριμένα, του 1ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Πειραιά, του 2ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Πειραιά, του 1ου Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Πειραιά, του 2ου Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Πειραιά “ΑΝΟΙΞΗ” και του ΕΝΕΕΓΥΛ Πειραιά.


Το χρυσό μετάλλιο κέρδισε η ομάδα του ΕΝΕΕΓΥΛ Πειραιά, το ασημένιο μετάλλιο κέρδισε η ομάδα του 1ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Πειραιά και το χάλκινο μετάλλιο κέρδισε η ομάδα του 2ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Πειραιά.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και απηύθυναν χαιρετισμό:


Ø Ο Αντιδήµαρχος Προσόδων και Εµπορίου Πειραιά, κος Γρηγόρης Καψοκόλης.

Ø Ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Αθλητισμού Πειραιά, κος Νίκος Γέμελος.

Ø Οι Εκπρόσωποι Εταιρικής Υπευθυνότητας Alpha Bank, κα Σίλια Αφεντουλίδη και κα Ματίνα Δημοπούλου καθώς και η Branch Manager στο Κατάστημα Πασαλιμανίου, κα Σοφία Γιουβανάκη.

Ø Ο Διευθυντής της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής και Παραολυμπιονίκης, κος Αναστάσιος Κώσταρης.

Ø Η Γενική Γραμματέας της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας ΑμεΑ, κα Κωνσταντινιά Σωτηριάδη.

Ø Ο Ταμίας του Συλλόγου Ελλήνων Παραολυμπιονικών, και Παραολυμπιονίκης, κος Θεόδωρος Αλεξάς.

Την ημερίδα παρουσίασε ο Χρυσός Παραολυμπιονίκης και Πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Παραολυμπιονικών, κος Γρηγόρης Πολυχρονίδης ο οποίος ήταν και ένας από τους εμπνευστές της πρωτοβουλίας αυτής που σκοπό είχε να γνωρίσουν τα παιδιά το άθλημα Μπότσια και τον Παραολυμπιακό Αθλητισμό εν γένει. Δίπλα του είχε, σε ρόλο διαιτητή αυτή τη φορά, την σύζυγο και ramp operator του, κα Κατερίνα Πατρώνη.

Μετά το πέρας της ημερίδας οι συμμετέχοντες έδωσαν ραντεβού για το Πανελλήνιο Μαθητικό Πρωτάθλημα Μπότσια που θα πραγματοποιηθεί εντός ολίγων μηνών.

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........