Η συνοικία της Αγίας Τριάδας στο επίκεντρο της 4ης Χαρτοδιαδρομής σήμερα Σάββατο 18 Μαΐου

 Από τη Λεωφόρο Καλοκαιρινού 128 (Ξενοδοχείο Ηράκλειο) το Σάββατο 18 Μαΐου στις 10 το πρωί θα ξεκινήσει η τέταρτη ξενάγηση στο Ηράκλειο στα πλαίσια του κύκλου δράσεων «Χαρτοδιαδρομές… στο Δήμο μας» τον οποίο διοργανώνει η Αντιδημαρχία Εθελοντισμού με τη συνεργασία της Εθελοντικής ομάδας Φιλόπολις.


Η διαδρομή που θα ακολουθήσει η ξεναγός Αθηνά Σφακάκη μαζί με τους συμμετέχοντες, θα επικεντρωθεί στην συνοικία της Αγίας Τριάδας. Θα ξεκινήσει από την Λ. Καλοκαιρινού 128, θα περάσει από τους Ιερούς Ναούς της Αγίας Αναστασίας, του Αγίου Γεωργίου Δωριανού, της Αγίας Τριάδος, της Θέσης Εσταυρωμένου στα Χαράκια και θα καταλήξει στην Κρήνη Παλμέτη.


Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν, παρακαλούνται να δηλώσουν συμμετοχή στην Γραμματεία της Αντιδημαρχίας Εθελοντισμού στο τηλέφωνο 2810287949 κατά τις ώρες 8:30 έως 14:00. Σημειώνεται ότι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.


Υπενθυμίζεται ότι ο κύκλος δράσεων «Χαρτοδιαδρομές… στο Δήμο μας» θα πραγματοποιείται σε όλη τη διάρκεια του 2024 σε τακτά χρονικά διαστήματα, πρωινά Σαββάτου και δεν θα περιοριστεί στο αστικό κέντρο αλλά θα επισκεφθεί και ιστορικά μνημεία της ενδοχώρας του Δήμου Ηρακλείου. Σημειώνεται ότι η συμμετοχή είναι ελεύθερη για όλες τις Χαρτοδιαδρομές.


Η συνοικία της Αγίας Τριάδας στο επίκεντρο της 4ης Χαρτοδιαδρομής το Σάββατο 18 Μαΐου

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........