Εκτεταμένες εργασίες πρασίνου σε Αμμουδάρα και Γάζι

 Στην Αμμουδάρα και στο Γάζι συνεχίζονται οι εκτεταμένοι καθαρισμοί και αποψιλώσεις με βάση το πρόγραμμα εργασιών πρασίνου που έχει διαμορφώσει και εκτελεί ο Δήμος Μαλεβιζίου, υπό το συντονισμό του αρμόδιου Αντιδημάρχου Φάνη Κοκκινάκη, σε συνεργασία με τον Πρόεδρο της Κοινότητας Γαζίου Νίκο Πατραμάνη.


Συνεργεία του Δήμου Μαλεβιζίου προχώρησαν σε εκτεταμένες κλαδεύσεις δέντρων στη λεωφόρο Ανδρέα Παπανδρέου, στο ύψος της εκβολής του Αλμυρού ποταμού, αλλά και καθαρισμούς και αποψιλώσεις στο παραποτάμιο μονοπάτι.


Επίσης ειδικό μηχάνημα συνέχισε την αποψίλωση στον βόρειο παράλληλο της Εθνικής οδού στην περιοχή του Κολυβά έχοντας ήδη ολοκληρώσει ανάλογες εργασίες στο νότιο παράλληλο.

Τις επόμενες μέρες ανάλογες εργασίες θα εκτελεσθούν τόσο στον αστικό ιστό του Γαζίου όσο και στις υπόλοιπες Τοπικές Κοινότητες.

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........