Με λαικό γλέντι διασκέδασαν την Πρωτομαγιά στις Πατσίδες

 Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πατσίδων για ακόμα μια χρονιά έσμιξε τον κόσμο δημιουργώντας μια μεγάλη παρέα.


Κάτοικοι του χωριού, φίλοι, και φορείς διασκέδασαν, χόρεψαν και τραγούδησαν σε μια όμορφη εκδήλωση με αφορμή την Πρωτομαγιά.

Στον προαύλιο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου, ο οποίος ήταν ανάλογα διαμορφωμένος με στρωμένα τραπέζια και καρέκλες, το κέφι απογειώθηκε και κράτησε έως αργά το βράδυ.











Ενα λαικό γλέντι με ένα ανεπανάληπτο λαικό πρόγραμμα απο τους Βαγγέλη Λύτινα, Φιλιώ Αθανασίου την Άννα Φωτιάδου τμε ην καλλιτεχνική επιμέλεια του Βασίλη Κοκκάλη, ενώ στο βιολί ήταν ο Μάνος Αντωναίος.


Εκλεκτοί μεζέδες, καλό κρασί, αναψυκτικά, ποτά και βέβαια λουλουδοπόλεμος συνόδεψαν την διασκέδαση όλων όσων βρέθηκαν στην εκδήλωση.






















Οι υπεύθυνοι του πολιτιστικού συλλόγου Πατσιδών φρόντισαν να εξυπηρετήσουν τον κόσμο με τον καλύτερο τρόπο, ενώ ακούραστος εργάτης ο πρόεδρος του συλλόγου Κώστας Γκούφας σε συνεχή κίνηση σε όλο το πέρας της εκδήλωσης φρόντιζε να μην λείψει τίποτα στον κόσμο.



ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........