Φωταγωγείται ο Φάρος στο Ενετικό Λιμάνι των Χανίων για την Παγκόσμια Ημέρα Κοιλιοκάκης

 Το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής, Προστασίας ΑμεΑ και Ισότητας του Δήμου Χανίων στο πλαίσιο της επικείμενης Παγκόσμιας Ημέρας Κοιλιοκάκης (16 Μαΐου), συμμετέχει σε μια παγκόσμια δράση, που έχει ως στόχο την ευαισθητοποίηση για τη νόσο, σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Κοιλιοκάκης.


Σε αυτό το πλαίσιο, η παγκόσμια καμπάνια "Shine a Light on Celiac Disease", που ξεκίνησε το 2020 από το Celiac Disease Foundation της Αμερικής και συνεχίζεται σε ολόκληρη την Ευρώπη, προτείνει τη φωταγώγηση κτιρίων και μνημείων σε όλο τον κόσμο με μπλε φως.Ο Δήμος Χανίων συμμετέχει σε αυτήν την παγκόσμια δράση και θα φωταγωγήσει την Πέμπτη 16 Μαΐου, τον Φάρο στο Ενετικό Λιμάνι, με μπλε φως, προκειμένου να ενισχύσει το μήνυμα ευαισθητοποίησης για τη νόσο Κοιλιοκάκη.


Η νόσος Κοιλιοκάκη είναι ένα αυτοάνοσο νόσημα, που επηρεάζει ένα μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού με μοναδική θεραπεία παγκοσμίως τη δίαιτα ελεύθερη γλουτένης.

Ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να στηρίξουμε όσους την αντιμετωπίζουν καθημερινά!

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........