Πλήθος κόσμου στην μουσικοχορευτική αφιερωμένη στον κορυφαίο ερμηνευτή Χρόνη Αηδονίδη


Πλήθος κόσμου στην μουσικοχορευτική αφιερωμένη στον κορυφαίο ερμηνευτή Χρόνη Αηδονίδη


Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην πλατεία του Αγίου Τίτου, την Τετάρτη 29 Μαΐου σε μια ανοιξιάτικη βραδιά που πλυμήρησε απο μουσικές και χρώματα.


‘Θα τραγουδήσω αγαληνά’, αφιερωμένη στον κορυφαίο ερμηνευτή Χρόνη Αηδονίδη, παρουσιάζοντας τραγούδια και χορούς της Θράκης.


Η εκδήλωση στηρίζει την ευαισθητοποίηση και την ουσιαστική ενημέρωση για την αιμοδοσία και την δωρεά μυελού των οστών σε συνεργασία με τον Παγκρήτιο Σύνδεσμο Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Σώματος ‘’Αιματοκρήτης"
Οι εκατοντάδες ωφελούμενοι του προγράμματος “Η τέχνη του ρυθμού στην εκπαίδευση-Μουσική στην κοινότητα” στα εργαστήρια του Ηρακλείου αξιώνοντας την μουσική πράξη ως κοινωνικό αγαθό για την ευημερία, την πρόοδο και την κοινωνική συνοχή, συμπράττουν με τους κορυφαίους σολίστες κι ερμηνευτές Νίκο Αγγούση στο κλαρίνο, Παναγιώτη Σάκκουλα στο στεριανό λαούτο και Δήμο Παπατζαλάκη στο τραγούδι.


Στην εκδήλωση χόρεψε το Λύκειο Ελληνίδων (παράρτημα Ηρακλείου).

Επιμέλεια/Σχεδιασμός: Γιάννης Παπατζανής, Ανθή Φουρκή
Διδάσκοντες Εισηγητές: Χάρης Μπάκας, Ελευθερία Μπλαζάκη, Μαρία ΚεφαλουδάκηΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........