Καλοκαιρινό Βιωματικό Σεμινάριο Φωνητικής Τέχνης στο Ηράκλειο.

 Καλοκαιρινό Βιωματικό Σεμινάριο Φωνητικής Τέχνης στο Ηράκλειο.

Θα μπορείτε να το παρακολουθήσετε ενεργά, προετοιμάζοντας κάποια τραγούδια ή ως ακροατές, όπου θα παρακολουθείτε χωρίς να πρέπει να τραγουδήσετε!
Σάββατο & Κυριακή 22 & 23 Ιουνίου 2024


Το Βιωματικό Σεμινάριο, απευθύνεται σε όσους αναζητούν, μέσα από τη φωνή τους, να ανακαλύψουν και να μοιραστούν την εσωτερική τους αλήθεια.


Δεν είναι απαραίτητες οι μουσικές γνώσεις.
Θα αναζητήσουμε την έκφρασή μας μέσα από τη φωνή μας και θα εργαστούμε στα παρακάτω: καλή στάση σώματος, αναπνοή, στήριξη, αναζήτηση της δική μας, μοναδικής και ιδανικής φωνής, εμπιστοσύνη στον εαυτό μας, άνοιγμα προς την ομάδα, κ.α.


Θα νιώσουμε μεγαλύτερη ευκολία στο να μιλάμε και να τραγουδάμε στους άλλους, θα ασκηθούμε στο να ανοίγουμε την καρδιά μας μέσα από τη φωνή μας, θα αποκτήσουμε περισσότερη αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη στην εσωτερική μας ποιότητα, θα καλυτερεύσουμε τη σχέση με το σώμα μας, θα διορθώσουμε συνήθειες που μας δυσκολεύουν, θα έρθουμε σε βαθύτερη επαφή με την αλήθεια μας, με τον εαυτό μας.


Αν σας ενδιαφέρει να συμμετέχετε ενεργά, εγγραφείτε άμεσα διότι οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Για την εγγραφή σας, καθώς και για όλες τις λεπτομέρειες, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο
(Θέσεις περιορισμένες για τους ενεργά συμμετέχοντες)
Για επιπλέον πληροφορίες:
ioannis.idomeneos@gmail.com
6932855194

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........