Μαλεβίζι - Περισσότερα από είκοσι φορτηγά με ογκώδη αντικείμενα απομάκρυνε η υπηρεσία καθαριότητας

 Μία ακόμα μεγάλη επιχείρηση καθαρισμού ενός χώρου παράνομης εναπόθεσης μπαζών, ογκωδών αντικειμένων και απορριμμάτων ολοκληρώθηκε από την Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Μαλεβιζίου υπό το συντονισμό του αρμόδιου Αντιδημάρχου Μανόλη Βίστη. 


Μηχανήματα της υπηρεσίας απομάκρυναν περισσότερα από είκοσι φορτηγά με μπάζα, ογκώδη αντικείμενα και σκουπίδια από την έκταση πίσω από το δημοτικό πάρκινγκ στην Αμμουδάρα.


Η υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Μαλεβιζίου ενημερώνει πως για την απομάκρυνση ογκωδών αντικειμένων, κλαδιών κλπ. οι πολίτες μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 2810 – 821728 για γίνεται η αποκομιδή τους έπειτα από προκαθορισμένο ραντεβού.

Επίσης σε περιπτώσεις εντοπισμού πολιτών ή επαγγελματιών που εναποθέτουν ανεξέλεγκτα μπάζα, ογκώδη αντικείμενα ή απορρίμματα θα επιβάλλεται πρόστιμο όπως προβλέπεται από τον κανονισμό καθαριότητας του Δήμου Μαλεβιζίου.

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........