Φιλική προπόνηση Ολυμπιακού Ταεκβοντό στο Ηράκλειο

 Οι αθλητικοί σύλλογοι Ολυμπιακού Ταεκβοντό Α.Σ. ‘ΑΓΩΓΗ’ με έδρα το Παγκρήτιο στάδιο και ο  Α.Γ.Σ. ‘ΑΝΔΡΟΓΕΩΣ’ με έδρα τις Γούρνες, διοργανώνουν  με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης φιλική προπόνηση Ολυμπιακού Ταεκβοντό στο Ηράκλειο  και συγκεκριμένα στο κλειστό στάδιο Αλικαρνασσού «Δυο Αοράκια» την Κυριακή 26 Μαΐου και ώρα 10.00-16.00.

Τα παιδιά από ηλικίες 4 ετών εώς και 12 θα συμμετέχουν σε αγωνιστική προπόνηση με καλεσμένους διατητές από τον πίνακα ενεργών διαιτητών της ομασπονδίας.Η εκδήλωση γίνεται με την έγκριση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό που πρόσφατα χάρισε στην Ελλάδα 1 ασημένιο και 3 χάλκινα μετάλλια στο Ευρωπαικό Πρωτάθλημα που διεξήχθη στο Βελιγράδι.

Στην φιλική συνάντηση είναι καλεσμένοι όλοι οι σύλλογοι της Κρήτης που καλλιεργούν στις τάξεις τους το ευγενικό άθλημα του Ολυμπιακού Ταεκβοντό. (W.T.)

 

 

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........