Κύκλος Δωρεάν Ψυχοεκπαιδευτικών Συναντήσεων Γονέων Από τον «Σύνδεσμο Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου και Ν. Ηρακλείου» και το Διαγνωστικό Κέντρο «Ηρόδοτος»

 Η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση παιδιών και εφήβων θα βρεθεί στο επίκεντρο κύκλου τεσσάρων δωρεάν εκπαιδευτικών συναντήσεων που θα πραγματοποιήσουν ο «Σύνδεσμος Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου και Ν. Ηρακλείου» και το Διαγνωστικό Κέντρο «Ηρόδοτος».


Πρόκειται για τη συνέχεια της ιδιαίτερα επιτυχημένης συνεργασίας του «Συνδέσμου» και του «Ηροδότου», με θεματική τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση ως έναν από τους σημαντικότερους τρόπους πρόληψης και προστασίας συμπεριφορών σεξουαλικής βίας και κακοποίησης. 


Στόχος είναι οι συναντήσεις αυτές να αποτελέσουν την αφορμή για μια ανοιχτή και ουσιαστική συζήτηση μεταξύ των γονέων γύρω από αυτά τα ιδιαίτερα επίκαιρα ζητήματα.


Οι συναντήσεις, που θα υλοποιηθούν υπό την καθοδήγηση της Κοινωνικής Επιστήμονος και Ειδικού Ψυχικής Υγείας του «Συνδέσμου» Ελένης Γερακάκη, θα είναι διάρκειας 3 ωρών και θα πραγματοποιηθούν συγκεκριμένες Παρασκευές (απογεύματα) μεταξύ Μαΐου και Ιουνίου, με ημερομηνία έναρξης την Παρασκευή 24 Μαΐου, στον χώρο του «Συνδέσμου Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου και Ν. Ηρακλείου» (οδός Μεραμβέλλου 56, πλησίον Ατλαντίς).


Οι ενδιαφερόμενοι/νες, θα πρέπει να δηλώσουν άμεσα τη συμμετοχή τους αποστέλλοντας μήνυμα είτε στο: counseling1@kakopoiisi.gr (κα. Ελένη Γερακάκη), είτε στο: pr@irodotosmed.gr, με το ονοματεπώνυμό τους, τηλέφωνο επικοινωνίας και την ένδειξη: Για τον Κύκλο Δωρεάν Ψυχοεκπαιδευτικών Συναντήσεων Γονέων.


Καταληκτική ημερομηνία: Τετάρτη 22 Μαΐου. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2810 242121 («Σύνδεσμος Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου και Ν. Ηρακλείου») και 2810 240100, 2810 222265 («Διαγνωστικό Κέντρο «Ηρόδοτος»).

Με εκτίμηση,

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΑΙΡΗ ΠΑΧΙΑΔΑΚΗ ΣΜΑΡΩ ΣΤΑΦΥΛΑΚΗ

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........