Τα έργα που υλοποιήθηκαν στο Παλαιόκαστρο είδε από κοντά ο Μενέλαος Μποκέας – Νέες παρεμβάσεις σχεδιάζει ο Δήμος Μαλεβιζίου στην περιοχή

 Τα έργα που εκτελέστηκαν στο Παλαιόκαστρο το προηγούμενο διάστημα είχε την ευκαιρία να δει από κοντά ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας.


 Η διαμόρφωση πλατείας μπροστά από την παραλία άλλαξε ριζικά την εικόνα του Παλαιοκάστρου και ο Δήμαρχος συζήτησε με τους κατοίκους και τους καταστηματάρχες τρόπους ώστε ο χώρος να μείνει ελεύθερος για τους επισκέπτες και να μην αποτελεί χώρο στάθμευσης οχημάτων.


Οι κάτοικοι του οικισμού εξέφρασαν την ικανοποίηση τους, τόσο για την πλατεία που διαμορφώθηκε, όσο και για την ασφαλτόστρωση του κεντρικού δρόμου του οικισμού που αποτελούσε ένα αίτημα δεκαετιών.

Κατά την επίσκεψη του Δημάρχου στο Παλαιόκαστρο συζητήθηκαν επίσης παρεμβάσεις που προγραμματίζει ο Δήμος Μαλεβιζίου στην περιοχή το επόμενο διάστημα για την διευκόλυνση των κατοίκων αλλά και των χιλιάδων επισκεπτών τους καλοκαιρινούς μήνες.

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........