Νέο, σύγχρονο απορριμματοφόρο παρέλαβε ο δήμαρχος Μυλοποτάμου

 Ένα καινούριο, σύγχρονο απορριμματοφόρο παρέλαβε ο δήμαρχος Μυλοποτάμου, Γεώργιος Κλάδος, το οποίο όπως τόνισε, ενισχύει σημαντικά τον στόλο καθαριότητας του δήμου.


   «Μέσω συντονισμένων προσπαθειών στοχεύουμε στην άμεση βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών καθαριότητας με νέο εξοπλισμό αλλά και παρεμβάσεις που θα δώσουν λύσεις στο σοβαρό ζήτημα της αποκομιδής των απορριμμάτων» δήλωσε ο κ. Κλάδος στην Ειδική Συνεδρίαση Λογοδοσίας.
   Η ενίσχυση αυτή έρχεται ως απάντηση στις αυξημένες ανάγκες της περιοχής, στοχεύοντας στη διασφάλιση της δημόσιας υγείας αλλά και την προστασία του περιβάλλοντος, σύμφωνα με τη δημοτική Αρχή, η οποία, σύμφωνα με τον δήμαρχο, «δεσμεύεται να προχωρήσει άμεσα σε περαιτέρω αναβαθμίσεις και βελτιώσεις στον τομέα της καθαριότητας, ενισχύοντας τις υποδομές και βελτιώνοντας τις υπηρεσίες καθαριότητας για την καλύτερη εξυπηρέτηση των κατοίκων και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής».

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........