Διευρυμένη συνάντηση με τον Διοικητή της ΥΠΑ για τα θέματα του Αεροδρομίου Σητείας

 Διευρυμένη συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα στο γραφείο του Διοικητού της  Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας κ Γιώργου Σαουνάτσου,  με τον Δήμαρχο Σητείας Γιώργο Ζερβάκη, τον Αντιπεριφερειάρχη  Λασιθίου  Γιάννη Ανδρουλάκη και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΑΣ κ Κώστα Βασιλάκη.


Σκοπός της συνάντησης, στην οποία συμμετείχαν και στελέχη της τεχνικής υπηρεσίας της ΥΠΑ  ήταν, η επιβεβαίωση και η διεύρυνση της συνεργασίας της, με τον Δήμο Σητείας  και την Περιφέρεια,  καθώς και η ενίσχυση των υπηρεσιών του αεροδρομίου και η αξιοποίηση όλων των δυνατοτήτων που μπορεί να προσφέρει .


Έγινε παρουσίαση των στατιστικών στοιχείων που αποτυπώνουν την κατακόρυφη αύξηση του πτητικού έργου  του αεροδρομίου, μετά και τις επιπλέον  τσάρτερ πτήσεις από το εξωτερικό.   Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στα  ζητήματα  που χρήζουν άμεσων παρεμβάσεων, σε σχέση με την συνολική εικόνα και λειτουργικότητα του.


Ο κ Σαουνάτσος  αναγνώρισε τις προσπάθειες που γίνονται για την βελτίωση του αεροδρομίου Σητείας σε όλα τα επίπεδα. Όπως σημείωσε , στόχος όλων πρέπει να είναι η ολοκλήρωση του ΒΟΑΚ έως τη Σητεία, μια προοπτική που θα δημιουργήσει  ιδανικές προϋποθέσεις  και  για το αεροδρόμιο.


Ανοιχτή πρόσκληση δόθηκε στο Διοικητή, για επίσκεψη του στην Σητεία προκειμένου να λάβει γνώση για τα αιτήματα που κατατέθησαν, ώστε  να βρουν τρόπο   επίλυσης.


Οι προσπάθειες αξιοποίησης και ανάδειξης του Αεροδρομίου της Σητείας συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς.  Η  μοναδική πύλη εισόδου του Δήμου  με στοχευμένο  σχεδιασμό, τον οποίο υλοποιούμε απαρέγκλιτα, μπορεί να  προσδώσει τα μέγιστα οφέλη στις αναπτυξιακές δυνατότητες που έχει ο τόπος.

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........