Επίσημη έναρξη λειτουργίας για τα Πολύκεντρα Ανακύκλωσης στo Δήμο Σητείας

 Επίσημη έναρξη λειτουργίας για τα Πολύκεντρα Ανακύκλωσης στην πόλη της Σητείας, σήμερα Δευτέρα 27/5, και οι δημότες φαίνεται να ανταποκρίνονται ήδη στην προσπάθεια  που γίνεται από  την Υπηρεσία Καθαριότητας και Πρασίνου.


Ο Δήμος Σητείας σε συνεργασία με τον ΕΣΔΑΚ (Ενιαίο Σύνδεσμο Διαχείρισης Απορριμμάτων Κρήτης) και την εταιρεία ΤΕΧΑΝ, τοποθέτησαν τέσσερα Πολύκεντρα Ανακύκλωσης για τον διαχωρισμό των ανακυκλώσιμων απορριμμάτων.


Τα σημεία επιλέχθηκαν βάση των αναγκών αλλά και των συνθηκών προσέγγισης και είναι: το Δημοτικό Πάρκινγκ (Π.  Βαρθολομαίου), το Δημοτικό Πάρκινγκ (Νέο Δημαρχείο) ο προαύλιος χώρος του ΓΕΛ/ΕΠΑΛ και Κόκκινα (απεντομωτήριο).


Με εύχρηστο και γρήγορο τρόπο ο δημότης μπορεί μέσα από τέσσερα ρεύματα διαχωρισμού χαρτί- γυαλί – μέταλλο – πλαστικό να ανακυκλώσει με άμεση  επιβράβευση. Στην εφαρμογή της σωστής διαδικασίας θα συμβάλουν και τα εξειδικευμένα άτομα τα ποια έχουν τοποθετηθεί στα Πολύκεντρα Ανακύκλησης από την ΤΕΧΑΝ.


Από τον Δήμο Σητείας καταβάλλεται μεγάλη προσπάθεια στην διαχείριση και τον περιορισμό των απορριμμάτων και σε αυτή την προσπάθεια η συμμετοχή όλων θα φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα με σημαντικά περιβαλλοντικά αλλά και οικονομικά οφέλη.   

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........