Στο SCALARI CAFE στο Σκαλάνι πλήθος κόσμου έζησε τον παλμό του τελικού του Conference League

Μοναδικές στιγμές έζησαν οι οπαδοί του Ολυμπιακού σε σπίτια και καφετέριες τον τελικό του Conference League με τη Φιορεντίνα και την κατάκτηση του πρώτου ευρωπαϊκού τίτλου στην ιστορία της ομάδας στο ποδόσφαιρο.

Αρκετοί οπαδοί του Ολυμπιακού παρακολούθησαν τον τελικό του Conference League στις γιγαντοοθόνες που είχε στήσει η ερυθρόλευκη ΠΑΕ σε κεντρικά σημεία του Πειραιά, ωστόσο δεν ήταν λίγοι αυτοί που είδαν το ιστορικό παιχνίδι με τη Φιορεντίνα σε σπίτια και καφετέριες.

Άλλοι κλαιγαν, άλλοι πνίγονταν στις αγκαλιές των φίλων τους. Το σίγουρο είναι ότι όλοι “τρελάθηκαν” με το ασύλληπτο επίτευγμα του Ολυμπιακού.



Στο Σκαλάνι του δήμου Ηρακλείου και συγκεκριμένα στον όμορφο χώρο του SCALARI CAFE πλήθος κόσμου απόλαυσε το ποτό του και τους εκλεκτούς μεζέδες του καταστήματος παρακολουθώντας τον ποδοσφαιρικό αγώνα σε ένα όμορφο χώρο με 2 μεγάλες τηλεοράσεις, συνδιάζοντας την απόλαυση του χώρου και την δυναμική της βραδιάς.






 



ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........