Τον Πρωθυπουργό υποδέχθηκε στο Ηράκλειο ο Γ. Πλακιωτάκης

 Τον Κυριάκο Μητσοτάκη υποδέχθηκε στο Ηράκλειο ο Α’ Αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Λασιθίου με την ΝΔ Γιάννης Πλακιωτάκης στο πλαίσιο της διήμερης περιοδείας που πραγματοποιεί ο πρωθυπουργός στην Κρήτη ενόψει των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου.  Πρώτος σταθμός των επισκέψεων που πραγματοποιεί ο πρωθυπουργός ήταν το Λιμάνι Ηρακλείου  όπου ο κ. Μητσοτάκης αναγνώρισε πως η διαδικασία παραχώρησης και εκσυγχρονισμού του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου προκειμένου να ανταποκρίνεται στις αυξημένες εμπορικές, διαμετακομιστικές και τουριστικές ανάγκες ξεκίνησε και ολοκληρώθηκε την περίοδο 2019 - 2023 επι θητείας κ. Πλακιωτάκη στο αρμόδιο Υπουργείο Ναυτιλίας.  
Στο Λιμάνι του Ηρακλείου οι κ.κ. Μητσοτάκης και Πλακιωτάκης καθώς και τα υπόλοιπα μέλη της κυβερνητικής αποστολής είχαν συναντήσεις με τον πρόεδρο και τον διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΛΗ Γιάννη Βαρδαβά και Μήνα Παπαδάκη και με τον Λιμενάρχη Ηρακλείου, Αντιπλοίαρχο Λ.Σ. Νίκο Τσομπάνη.


Ο κ. Πλακιωτάκης δήλωσε για την επίσκεψη του πρωθυπουργού “Καλωσορίζουμε τον πρωθυπουργό στην Κρήτη και ξεκινάμε την μεγάλη περιοδεία στο νησί ώστε να μεταφέρουμε το μήνυμα της νίκης. Η Κρήτη σήμερα δεν έχει σχέση με το 2019. 


Τα τελευταία 5 χρόνια με πράξεις και έργα, υλοποιώντας τις δεσμεύσεις μας, βάλαμε μπρος τα μεγάλα έργα που έχει ανάγκη ο τόπος μας.  Το νέο αεροδρόμιο στο Καστέλι θα είναι έτοιμο το 2027 όπως και ο Βόρειος Οδικός Άξονας έχει πια εξασφαλισμένη χρηματοδότηση και προχωρά με ταχύτητα. 


Μεγάλα αρδευτικά έργα ολοκληρώνονται και δρομολογούνται σε όλη την Κρήτη ενώ η ηλεκτρική διασύνδεση της Κρήτης με την ηπειρωτική Ελλάδα ολοκληρώνεται και αυτή. Έχουμε ακόμα να κάνουμε πολλά γι αυτό η Ελλάδα, η ΝΔ, όλοι μας πρέπει να είμαστε ισχυροί την επόμενη της 9ης Ιουνίου ώστε να συνεχίσουμε στον δρόμο της συλλογικής και ατομικής προκοπής"

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........