Υπεγράφη σήμερα η σύμβαση του έργου "Βελτίωση παλαιού Δημοτικού Σχολείου Χανδρά"

 Υπεγράφη μεταξύ του Δημάρχου Σητείας κ Γιώργου Ζερβάκη και του εκπροσώπου της εταιρίας ΜΕΘΟΔΙΚΗ ΑΤΕΕ, η σύμβαση του έργου "Βελτίωση παλαιού Δημοτικού Σχολείου Χανδρά", προϋπολογισμού 29.700 ευρώ χρηματοδοτούμενο από το ΠΔΕ Περιφέρειας Κρήτης.


Το έργο περιλαμβάνει εργασίες κατασκευής του κτιρίου του πρώην Δημοτικού Σχολείου Χανδρά, το οποίο λόγω παλαιότητας και μη συντήρησης, παρουσιάζει φθορές στο κέλυφος του. Συγκεκριμένα θα γίνουν εργασίες υγρομόνωσης του δώματος, εξωτερικές εργασίες τοιχοποιίας, αποξήλωση σαθρών σκυροδεμάτων, αποκατάσταση εισόδων, τοποθέτηση προστατευτικού κιγκλιδώματος στον περιβάλλοντα χώρο κ.α.Το συγκεκριμένο έργο αποτελεί μέρος μιας σειράς παρεμβάσεων οι οποίες αφορούν τα Δημοτικά Διαμερίσματα του Δήμου Σητείας, υλοποιώντας με αυτόν τον τρόπο τη δέσμευση μας, η οποία αποτελεί και στόχευση της νέας δημοτικής περιόδου, για την ιδιαίτερη βαρύτητα που θα δοθεί στα ζητήματα που εκκρεμούν στην ενδοχώρα του Δήμου.


Τα χωριά μας τα οποία αποτελούν τη βάση του Δήμου μας είναι καιρός να λάβουν το αναπτυξιακό μερίδιο που τους αναλογεί και προς αυτή τη κατεύθυνση η παρούσα δημοτική αρχή έχει στοχεύσει απαρέγκλιτα.

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........