Θεατρικό Εργαστήρι για άτομα ευαισθητοποιημένα σε μακροχρόνιες νόσους "Τhearto"

 Μια πρωτότυπη περιπατητική παράσταση ετοιμάζεται να ξετυλιχτεί μπροστά στα μάτια των θεατών, σε άρρηκτη σχέση με το φυσικό τοπίο, για μια και μόνο παρουσίαση!

Εννέα ηθοποιοί καταλαμβάνουν εγκαταλελειμμένα και κατοικημένα σπίτια, μπαλκόνια, πλατείες και χαλάσματα στο μικρό, πλακόστρωτο χωριό των Πατσιδών και ερμηνεύουν αριστουργηματικούς μονόλογους του παγκόσμιου ρεπερτορίου. Μπορείς να τους ανακαλύψεις; Θες να δεις, ενώ περιπλανιέσαι στα γραφικά δρομάκια, τη δική σου προσωπική παράσταση;

  • Η είσοδος στο δρώμενο είναι ελεύθερη. Επιτρέπονται παιδιά από 13 ετών και πάνω.

  • Ο θεατής θα λάβει στην είσοδο του χωριού έναν οδηγό με τα εννέα σημεία – σταθμούς, στα οποία μπορεί να στέκεται όση ώρα θέλει. Ανάμεσα στους σταθμούς θα υπάρχουν και ταξιθέτες οι οποίοι θα απαντούν σε απορίες και θα κατευθύνουν προς τους επόμενους σταθμούς.

  • Οι ηθοποιοί είναι σπουδαστές του θεατρικού εργαστηρίου ατόμων ευαισθητοποιημένων σε μακροχρόνιες νόσους “Thearto”. Μπορείτε να μας βρείτε στο https://www.facebook.com/profile.php?id=100086404663824 και στο 6973526384.

  • Προτείνεται να φοράτε άνετα


  •  παπούτσια. Απαγορεύεται η δυνατή ομιλία, η βιντεοσκόπηση και η φωτογράφιση, για την καλύτερη συγκέντρωση των ηθοποιών. Θα αναρτηθεί υλικό από την παράσταση στο διαδίκτυο.
ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........