Το LOUX GNC 3on3 | TOUR 2024: Στις 11 & 12/6 στο Πάρκο των Αγίων Αποστόλων με τη συνδιοργάνωση του Δήμου Χανίων

 Το LOUX GNC 3on3 | TOUR 2024 συνεχίζει τα ταξίδια του στην Κρήτη, με τα Χανιά να φιλοξενούν τη διοργάνωση το διήμερο 11-12 Ιουνίου!Το Πάρκο Αγίων Αποστόλων φοράει τα… αθλητικά του κι ετοιμάζεται να υποδεχθεί το μπάσκετ στην απλούστερη και αυθεντικότερη μορφή του.


 Το 3×3! Η εγγραφή στο τουρνουά είναι ΔΩΡΕΑΝ, ενώ οι συμμετέχοντες αναμένεται να λάβουν μέρος, πέρα από τους αγώνες, σε μία σειρά από διασκεδαστικούς διαγωνισμούς, με επίκεντρο -φυσικά- το μπάσκετ και μόνο μέλημα των διοργανωτών την ψυχαγωγία!


Το LOUX GNC 3on3 | XANIA 2024 by STEGNO, αποτελεί μία συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης, του Δήμου Χανίων και του GNC 3on3, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.


“Συμπαίκτες” του GNC 3on3 και “συνεπιβάτες” στα ταξίδια μας σε όλη την Ελλάδα είναι: η ΛΟΥΞ, η COSMOS SPORT, η WILSON, o όμιλος AFFIDEA, η STEGNO, η CROSSOVER, η SKENTZOS PORT SERVICE, η KERASIDIS GROUP, η SUPERCARGO, η ΣΧΕΤΑΚΗΣ , η MINOAN LINES, και η Β. ΒΛΑΣΤΑΡΑΣ.


Δήλωσε ΓΡΗΓΟΡΑ, ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή στο LOUX GNC 3on3 | XANIA 2024 by STEGNO, ΕΔΩ!
Σύνθημα μας; “Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΝΩΝΕΙ”!

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ kritipoliskaixoria

Η Κρήτη στο ίντερνετ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, πολιτιστικά, λαογραφικά νέα και ιστορικά στοιχεία, Αφιερώματα αε πόλεις και χωριά της Κρήτης, αρχαιολογικούς χώρους, θρησκευτικά μνημεία, και Ανθρώπους

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

.........